2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
اخه بخور داریم چن نفر اقایون😅

درباره شما نمیدونم اما ما اگه 17 نفر ادم بزرگ هم باشن همون 3 تا مرغ بسه

اگر 4 تا هم گذاشتی حتما با سس درست کن که اضافه اومد بشه گرم کنی

نوش جونت خانمی

سلام قشنگم خوبی؟ خیلی محتاج یه حاجتم میشه صلوات برام بفرستی؟ دست گلت درد نکنه   
دستور بنویس خانمی

مواد داخل مرغ .. گشنیز . شنبلیله .. گردو . زرشک و کشمش و پیاز داغ .. مرغ و از شب قبل طعم دار میکنم فرداش یه پیاز رنده شده رو سرخ میکنم با یه قاشق رب گوجه . بعد دو قاشق رب نارنج میریزم مرغ و میزارم کف قابلمه .. حتما هم قابلمه جوری باشه که اندازه مرغ باشه بزرگ نباشه همه ادویه ها رو بهش میزتم هویج و الو میریزم تو قابلمه یه لیوان اب جوش و رعفرونم میریزم زرش کم.میکنم حدادو سه الی چهار ساعت با شعله کم بپزه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جات بودم کباب درست میکردم با سبزی خوردن و نون نوشابه تازه اسم و رسمش بیشتره من اکثر مهمونیام که تعداد زیاده کباب میدم بعدم همه میگن وای فق باید رفت خونه سوگل اینا همشیه کباب میده ولی نمیدونن بی دردسر ترین و کم هزینه ترین غذا کباب هست و بس

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر