2777
2789
عنوان

کسایی که موهای خوبی دارن

203 بازدید | 21 پست

سلام من موخوره دارم 

وباید موهامو کوتاه کم

و الان خیلی ناراحتم چون این بار دومه که موخوره گرفتم و مجبورم دوباره کوتاهشون کنم

از سشووار استفاده میکردم

و همیشه وقتی شونه میزدم صدای بدی(وقتی موهات تو هم میوفته ) میداد

با  اینکه موهام اصلا توهم نیوفتاده بود ولی وقتی شونه میزدم صدای شکستنشونو میشنیدم

موهامم کم پشت و نازکه

الان که میخوام کوتاهشون کنم لطفا اگه ترفندی وسایل بهداشتی طبیعی و... .اسه موهاتون استفاده میکنیدو نتیجه گرفتید بهم معرفی کنید

دیگه واقعا خستم از موحوره

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

من وقتی از حموم میام روغن ارگان به نوک موهام و ساقه های موهام میزنم و هر ۲ماه یکبار خودت یکم حدودا ۲سانت از نوک موهاتو بزن که موخوره نگیره گلم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شونه چوبی استفاده کن

سشوار و اتو نکن اصلا

موهاتو باز نزار

وقتی میماله به لباس یا بالش یا زمین واسه اینه موخوره میگیره

بعد حموم نوک‌موهاتو روغن نارگیل بزن

روی دو بار موهاتو شونه کن و بزار هوا بخوره

اگه هرروز میری حموم هرروز موهاتو شامپو نکن

یه شامپوی خوبم بخر

مو اکثرا از خشکی موخوره میگیره سشوارم استفاده نکنید

واسه خشکیش چیکار کنم؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

سشوار و اتومو و چیزایی که باعث حرارت دادن به مو میشن استفاده نکن یا حداقل کمتر استفاده کن

شونه و گیره و... فلزی در حدامکان استفاده نکن

همیشه موهاتو چرب کن با يه روغن حالا زیتون یا بادوم یا آرگان کلا خشکی مو باعث موخوره میشه

برای تقویت مو من یه مدت کپسول زینک میخوردم خیلی خوب بود

سلام عزیزم دقیقا درکت میکنم منم یک‌ماه پیش حال تو رو داشتم اما موهام رو کوتاه نکردم و الانم خدا رو شکر موخوره هام تا ۹۰ درصد از بین رفتن 

اول اینو بدون ک کوتاهی موخوره بدون کم شدن تز قد مو توی ارایشگاه ها انجام میشه ک فقط موخوره رو میگیرن 

کاری ک من کردم هفته ای یکبار یک ماسک گذاشتم روی موهام هر سری دوساعت میموند و میرفتم حموم ترکیبش یک کاسه ماست داخل ماست سه قاشق حنا سه قاشق پودر سدر یک کپسول ویتامین ای و دوتا تخم مرغ میزدم گه گاهی داخلش روغن هایی ک داشتم یک کوچولو میریختم مث روغن بادام تلخ یا کرچک 

و کاره دیگ ای ک کردم این بود ک خودم با قیچی ابرو نوک موهایی ک موخوره داشت رو میگرفتم الانم انجام میدم 

بعد حموم نوک موهام رو چرب میکردم گاها میزاشتم روز بعده حمام چرب میکردم و کمتر حمام میرم و موهامم هر دو دفعه یک بار ک میرم حموم شامپو میزنم امیدوارم انجام بدی و نتیجه بگیری من بعده ۴ هفته موهام کاملا تغییر وضعیت دادن و دارن رو ب شادابی میرن 

سلام عزیزم دقیقا درکت میکنم منم یک‌ماه پیش حال تو رو داشتم اما موهام رو کوتاه نکردم و الانم خدا رو ش ...

مرسی از وقتی که گذاشتی

فقط قاشق چایی خوری باشه؟؟

میخوام موهامو کوتاه کنم وهر هفته این ماسک شمارو بذارم

از چه روغنی برای چرب کردن نوک موهات استفاده میکردی عزیزم؟؟

سشوار و اتومو و چیزایی که باعث حرارت دادن به مو میشن استفاده نکن یا حداقل کمتر استفاده کن شونه و گی ...

مممنون عزیزم

مرسی از وقتی که گذاشتی فقط قاشق چایی خوری باشه؟؟ میخوام موهامو کوتاه کنم وهر هفته این ماسک شمارو ب ...

بستگی ب حجم موهات داره گلم من یک قاشق غذا خوری میریختم 

روغنمم روغن کرچک و بادام تلخ دارم هر وقت هر کدوم شد میزدم‌

سشوار داغون میکنه

موهام بلند بود تو زمستون برا اینکه سرمانخورم با سشوار خشککردم موهام تک توک موخوره گرفته 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
من موخوره دارم ولی کوتاه نمیکنم البته کمن

بهتره کوتاه کنی

منم کوتاه نکردم که تا نزدیک ریشه مو اومدن مجبور شدم الان کوتاه کنم