2733
2734

میشه بگین چجوری اب قلم دربیارم؟بعدش چجوری فریزرش کنم؟بعدش قلمارو بندازم بره؟

نزدیک‌دوکیلو قلم دارم،میشه اینا رو‌تیکه تیکه ابش رو دربیارم؟میخوام تازه تازه باشه

منو لایک‌کن لطفا

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

سلام من نمیدونم بقبه چجور میگیرن ولی کار ک من میکردم قلم و اب و پیاز سالم مینداختم چند ساعت طولانی با شعله کم میپخت و کم کم کفی ک جمع میشه روی اب رو دور میریختم .اخر سر غضروف ها که حالت ژله ای میشدن رو هم جدا کردم و ریختم تو میکسر و قاطی اب قلم کردم بعد ریخت توی قالب یخ ک یخ بست و دراوردم ریختم تو کیسه فریزر..برای سوپ و دمی گوجه هاش 2 تا قالب یا 1 قالب اب قلم میریختم

قلمارو بنداز تو یه قابلمه توش اب بریز بزار یه صب تا اخرشب بمونه بعد خاموشش کن بزار سرد بشه میتونی با قاشق روغناشو جدا بریزی تو یه ظرف اباشو یه ظرف دیگه

میتونی هم باهم بسته بندیش کنی

 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

کاری نداده عزبزم بزار با اب زیاد بپزه بعدش ابشو دوست داشتی از صافی رد کن اگرم نه که ابشو همینجوری تو مشنبا فیریزر یام کاسه پلاستیکی بریز و فیریز کن. بازم قلمو ننداز دور بازم اب بریز بزار بپزه بدش بنداز

در تاریخ۱۴۰۱/۰۹/۲۶بی بی چکم مثبت شد خدایاشکرت

بنداز تو یه یه قابلمه بزرگ یه پیاز بزرگ .برگ بو .چوب دارچین نمک بزن اول شعله زیاد جوش ک اومد کمش کن  بزار۷.۸ساعت بپزه غلیظ بشه.بعد استخونا و چوب دارچین و برگ بو رو جدا کن.آب و گوشتا رو بریز مخلوط کن .میکس کن داخل چندتا ظرف مرغ خوری بریز بزار یخچال .خودشو گرفت تیکه های کوچیک برش بزن بزار فریزر

2738

قلمها رو حسابی بشور بزار داخل قابلمه آب بریز روشون بزار یه شب تا صبح با حرارت ملایم بپزه هر چی بیشتر روی حرارت باشه بهتره بعد آب قلم رو بریز داخل تابه پیرکسا که مستطیله یا هر ظرفی که سطحش صاف باشه بزار داخل یخچال بعد چند ساعت مثل ژله سفت میشه و خودشو میگیره با چاقو هر اندازه که میخوای برش بده و هر تکه رو داخل نایلون بسته بندی کن

من ژلاتین دور قلم و داخلشو هم جدا میکنم و میکس میکنم به آبش اضافه میکنم.

تهیه اش رومیگی گلم؟

والامن به اندازه مصرف توزودپز(توزمستوناروبخاری ازشب قبل)یاقابلمه میزارم چندساعتی بپزه بهش ابلیموونمک وپیازمیزنم تازه تازه مصرف میکنم.ینی اونیکی‌ قلم هارومیزارم فریز.میتونی ابش که سردشدقالب های یخویکم چرب کنی اول بزاردوساعت یخچال روشم فریزربکش بعدش بزارجایخی

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687