2777
2789

انشالله ک حل میشه..فقط خودتو نگران نکن و از بین نبر...هیچ چیز این دنیا ارزش اعصاب خوردی نداره...بر میگرده اگر هم برنگشت معنایش این ک آدم موندن نیس

زندگی را فقط یک بار ب ما می دهند... درست زندگی کنیم
نمیدونم از کجا یاد گرفته این غلط رو

دقیقا به همین دلیل میگم باید دریت وقاطع باهاش برخورد کنی.توی سهر عریب اگه این کارو یاد بگیره دبگه نمیشه جمعش کرد دبگه دفتر زندگیت سیاه میسه چون معلوم نیست توی همین قهراش با کی اشنا بشه

همین الانشم عید نیست.

زنگ بزن ببین کجاست؟؟به خانوادهدخودش اصلا نگو اونا احتمالا میدونن کجاست میخوان تورو امتحان کنن از فردا تیکه انداختناشون شروع میشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میترسم بفهمن، بنظرت بگم؟ 

معلومه ک‌میفهمن ماه هیچ‌وقت پشت ابر نمیمونه بهتر از زبون خودت بشنون اگ گفتن چرا زودتر نگفتی بگو نمیخاستم نگران شین چ‌میدونستم اینقدر بچه بازی درمیارع س روز خونه نمیاد

میترسم بفهمن، بنظرت بگم؟ 

به نظر من راه دخالت خانواده ها رو باز نکنین و اجازه ندین شخصیت هم جلو خانواده ها بیاد پایین.دو تا ادم بزرگ خودشون مسائلشون رو حل میکنن.

میترسم بفهمن، بنظرت بگم؟  

چرا به خانوادت زنگ بزنی اونا چکار میتونن بکنن

مثلاً شوهرتو دعوا کنن؟

خودت زنگ بزن تهدیدش کن بگو شکایت میکنم

بگو من میترسم خبرت مرد این خونه ای

اگه جلوش واینستی این دیگه میشه عادتش با کوچکترین چیز میخواد چند روز نیاد خونه

اگه بچه داری الکی بگو حال نداره می‌خوام ببرمش دکتر

همینطوری دست روی دست نذار.. شاید کسی زیر پاش نشسته.. شاید رفیقاش میخوان بدبختش کنن  ..برو محل کارش ..برو بگو این چه بساطیه.. نذار بیرون بمونه ..زنه که مرد رو جمع میکنه.. منم شوهرم پدرمو در آورد.. خودشم خوب میدونه چقدر زجر کشیدم تو این سالها از دست خودش و رفیقاش.. سخته.. من بچه داشتم نتونستم برم.. تو هم همون شب که رفت باید قیامت میکردی.. زنگ میزدی به خانوادش میگفتی نگرانشی نکنه بلایی سرش اومده..زنگ میزدی به خواهر برادراش به عمو و عمه هاش میگفتی خونه نیومده پبش شما نیست؟اونا که میگفتن نیست ولی زنگ میزدن به شوهرت ببینن کجاست بهت خبر بدن آبروش میرفت از بی مسئولیتیش..اگرم رفته بوده خوش گذرونی و دعوا بهانه ای بوده برای پیچوندن تو و بیرون زدن از خونه کوفتش میشد اون خوشی

هر چقدر هم مهم نلاشه برا خانوادش ولی شما سریع بهشون اطلاع بده خدای ناکرده یه اتفاقی بیوفته شما رو مقصر میدونن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
به نظر من راه دخالت خانواده ها رو باز نکنین و اجازه ندین شخصیت هم جلو خانواده ها بیاد پایین.دو تا اد ...

خیلی رفتارهمسرش بچگانس ک س روز خونه  نیومده احمق پیش خودت فک نکرد ی زن رو نباید توخونه تنهاگذاشت اونم ن ی روز سه رووووز😓بعد ب این میگین ادم بزرگ

من باهمسرم تاجایی ک امکانش هس بین خودمون حل میکنیم و اصلا نمیزازیم کسی دخالت کنه. اگ واقعا دیدیم ازپسش برنیومدیم اونوقت باسر سفیدا درمیون میزاریم..ک خداروشکر خودمون تا الان تونستیم بین خودمون حل کنیم 

اسی چیکار کردی ؟؟؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اسی چیکار کردی ؟؟؟؟

سلام عزیزم، اومد، من ک خابیدم دخترم ک بیدار شد شروع کرد باهاش شوخی و مزه پرونی و یکی دوبار منو صدا کرد ک ج ندادم، عصرش داشتم با دخترم بازی می‌کردم ک اومد کلی منت کشی و معذرت ک بجون بچه تکرار نمیکنم فک کردم برم بهتره و... منم کلی حرفامو زدم و گله این چیزا ک شروع کرد ب قسم ک اداره بوذم دوربین ها رو چک کن، غلط کردم و... 

آشتی شدم آخرش (میدونستم خیلی ناز بیاره ممکنه بیخیال شه😐 و بگه خاستی خودت آشتی کن و..) 

اما از بس دلم شکوند دوروزه مریض شده میگه خدا زده شدم

دخترم دنیامه..