2410
2553

ببین بستگی به دست دکترت داره 

من به منشی دکترم گفتم به دکتر چی بگم؟ گفت ببین دکتر کلا دستش به طبیعی میره بگو نیمه فانتزی تا همون طبیعی برات در بیاره‌

ولی بازم طبیعیه بینیم، تو اتاق عملمم حوگیر شدم گفتم نمیخوام خیبی تغییر کنم کلا دکترم فک کنم ترسید خیلی بخواد بینیمو دست بزنه

ببین بستگی به دست دکترت داره  من به منشی دکترم گفتم به دکتر چی بگم؟ گفت ببین دکتر کلا دستش به ...

خب حرفایی ک به دکتر میزنی مهمه مثلاً من می‌خوام بگم یه چیزی باشه بین طبیعی و نیمه فانتزی اما زیاد سربالا نشه قوسشم ملایم باشه ولی کوچیک بشه دیگه خدا می‌دونه چی در بیاره اینطوری بگم خوبه😂🤭😂🤭

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

خب حرفایی ک به دکتر میزنی مهمه مثلاً من می‌خوام بگم یه چیزی باشه بین طبیعی و نیمه فانتزی اما زیاد سر ...

اره خوبه تو نمونه کاراشم ببین کدومووو دوست داری همون نشون بده ببین بینیت راه داره اونجوری در بیاد

2564

سلام دوستان جراح بینی فانتزی کار در هر کجای ایران میشناسین بگین مشاوره انلاین داشته باشه  من خودم دکتر عطایی انتخاب کردم همه میگن عالی هست کسی با ایشون جراحی داشته ؟ شنیدم مشاوره انلاین داخل سایت ماوراطب هم هست مشاوره انلاین داره 

2456
2568
من عاشق عروسکی و فانتزی و هرکس سلیقه آیی داره

منم اصن پثل میدی که معلوم شه عمل کردی دیگه وای من بینیم خوبه وگر نه عروسکی عمل میکردم خیلی دوست دارم مدلشو

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

جراحی بینی نیمه فانتزی به نظر من خیلی شیک تر و قشنگ تر از مدل طبیعی هستش البته برای اینکه فرم نیمه فانتزی پیدا کنه بینی باید پیش جراح حرفه ای این کارو انجام بدین من جراحم دکتر پژمان سرشارزاده بودن از همه نظر عملم خوب پیش رفت و نتیجه عالی گرفتم