2733
2734
عنوان

آشپزهای حرفه ای میایین؟؟

110 بازدید | 8 پست

بچه ها یه مدل دروست کردن مرغ بگین واسه همراه پلو،،که واقعا خوشمزه باشه

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

زرشک و خلال پسته و خلال بادام و پوست پرتقال درست کن برا روی برنجت

مرغت رو هم اول کمی سرخ کن

بعد با آب کم بپز

جوری که آخر کار خیلی آب کمی بمونه

آخرای کار رب گوجه و زعفران رو توی روغن تفت بده کمی ادویه و آب لیموی تازه باهاش مخلوط کن بریز روی قابلمه مرغت که چند دقیقه باهاش غُل بزنه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

مرغ زعفرونی با الو خیلی خوشمزه س😍

دستورش 

اول پیازتو داخل ی تابه  سرخ کن ادویه بزن مرغتو ک جوجه ای خورد کردی بذار داخل تابه لابه لاش فلفل دلمه ای و هویج هم بذار

زیرش و کم کم کن 

دوساعت بذار بپزه آب هم نریز خود مرغ آب میندازه 

اواسط الو رو بریز 

نیم ساعت آخر زعفرون 


پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

مرغ رو به مدت نیم ساعت بجشون و آبشو بریز دور ، بعد تازه با پیاز و ادویه تفت بده و موادی که می خوای رو بزن، آبشم قاعدتا کمتر بریز چون نیم ساعت بیشتر نمی خواد تا کامل بپزه. من پیاز رو یه کوچولو با کره تفت می دم واقعا خوشمزه میشه،یعتی دیگه روغن نمی زنم. توش آلوچه ی  ریز که ترشه هم بندازی ، یه کمی، آبشو غلیظ و خوش طعم تر می کنه، یه کوچولو هم سبزی خشک معطر بریز روش موقع تفت دادن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 
2738

 برای داشتن یه مرغ خوشمزه اول از همه این که مرغ ها حتما تازه باشن و خیلی تو فریزر نمونده باشن ، اول مرغ ها رو داخل آب درحال جوش بریزید و حدود سه چهار دیقه تو آب باشن و بعد ابکش کنید این کارو برای این انجام میدیم که هورمون های مرغ از بین بره و مرغ ها بوی بد نده بعد بزارید خوب ابش کشیده بشه بعد کمی روغن داخل تابه بریزیدو مرغ ها رو دونه دونه پشت و رو سرخ کنید و کنار بزارید یک عددپیاز بزرگ و ریز خرد کنید و سرخ کنید و بعد رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب توروغن سرخ کنید ادویه هایی که من استفاده میکنم ، نمک وفلفل سیاه وادویه کاری و زرد چوبه و پودر تخم گشنیز هست که داخل سس میریزیم و در آخر یک لیوان آب به سس اضافه میکنیم مرغ ها رو داخل قابلمه یا تابه بزرگ میچینیم سعی کنید زیادروی هم نچینید سسی که آماده کردیم و روی همه مرغ های سرخ شده بریزید اگر دوست داشتین کمی هم زعفران دم کرده بریزید حالا کمی آب بریزید و حرارت و کم کنید و بزارید تا خوب بپزه و جا بیفته در آخر کاراگر دوست داشتین میتونید یک قاشق آب لیمو اضافه کنید دقت کنید که رب اگر کم باشه مرغ بیرنگ و لعاب میشه خیلیا فلفل دلمه هم میریزن اما من دوست ندارم که مرغ بوی فلفل بده و هیچ وقت نمیریزم امیدوارم که همه نکته ها رو گفته باشم .‌ @aida_babaee


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز