عنوان

میخوام رب گوجه درست کنم وبفروشم

538 بازدید | 30 پست

کی توکارفروشه؟برای اینکه رب گوجه کپک نزنه ...اومدیم ومشتری نداشتم ...برای اینکه کپک نزنه بایدچکارکنم ...الان سرچ کردم ...طرزساخت رب گوجه نوشته بودروغن هم بایدبزاری...خیلی تعجب کردم

ازماکه گذشت ...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

من جاریم اینکاره اس 


رباشو تو بطری میریزه  نمیزاره توش هوا بمونه  چند وقت یه بارم سر میزنه   توش هوا بمونه هم کپک میزنه  هم  گاز پر میشه توش موقع باز کردن میپاشه 

2728

سرشیشه که داخلش رب ریختی کمی روغن بریز بعد بزارتویه ظرف اب چنددقیقه بذاربجوشه البته باشعله خیلی کم  هواش بیرون میره کیپ میشه کپک نمیزنه من همیشه بااین ترفند۳ماه رب دارم

خوب بپزه   ظرف پخت وپز باید تمیز باشه.   گوجه ها سالم باشن.  روغن هم باید بریزی

منم می خام درست کنم بفروشم 

نمدونم از کجا شروع کنم 

پارسال درست کردم عاااااالی شد هنوز یه شبشه داریم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
سرشیشه که داخلش رب ریختی کمی روغن بریز بعد بزارتویه ظرف اب چنددقیقه بذاربجوشه البته باشعله خیلی کم & ...

نفهمیدم ...یعنی توشیشه که رب گذاشتم ...درب شیشه روروغنی کنم؟اگه بخوام دبه ای بفروشم که نمیتونم روشعله بزارم

ازماکه گذشت ...
نفهمیدم ...یعنی توشیشه که رب گذاشتم ...درب شیشه روروغنی کنم؟اگه بخوام دبه ای بفروشم که نمیتونم روشعل ...

منظورم اینه شیشه روپررب کردی یه نیم سانتوخالی بذارروغن بریزطوری که روغن رورب بپوشونه دبه هم میشه روغن بریزی من اصلاتوخودرب روغن نمیزنم 

تو قوطی نوشابه بریز فقط باید هوا نره توش. گوجه ک تو افتاب میزاری تا له بشه بعد باید ابی ک جمع میشه رو ظرف بریزی بیرون اینجوری رب هم خوشرنگ میشه هم خوشمزه و دیگه گازم تولید نمیکنه تو ظرف کپکم نمیزنه

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
داغ ترین های تاپیک های امروز