2777
2789
عنوان

کیا مث من به شدت عاشق سفر هستن

760 بازدید | 30 پست

یعنی کل هدفم از زندگی اینکه در آینده برم اول کل ایران بعد کل دنیا رو بگردم

هر کی ازم بپرسه واسه چی میخوای پولدار بشی تنها دلیلم همینه😁

شما به چی خیلی علاقه دارین و تو زندگس تون واسش تلاش میکنید تا بهش برسید؟؟

اگه امضامو خوندی یه صلوات واسه خوشبختی داداشم بفرست💚🙏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من توام یا تو منی

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
منم مسافرت دوست دارم  تا حالا با همسرم نرفتم طفلی پول نداره ولی بابام اینا همش مسافرتن  

ایشالله به زودی با هم برید

من فعلا ب اونی ک میخوام برسم بعد قراره باهم تک تک ارزوهامونو براورده کنیم..

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
منم عاشق سفرم     دیوانه وار دوسش دارم

منم ب شدت،برعکس شوهرم اصلا علاقه ای نداره،شایدحرفشومیزنه قولم میده جورنمیشه انقد ک سرش شلوغه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
یعنی هلاکممن بخدا  همش عکس های طبیعت و مکان های خفن رو میبینم قند تو دلم آب میشه😍

اخ مثله من 

بزرگترین ارزوم اینه قبل از مرگم همه دنیارو ببینم 

امروز دقیقا داشتم تو ذهنم مرور میکردم اول از کدوم کشور شروع کنم 😄😄وای خدایا پوووول بده ☺️☺️

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
منم سفر رو خیلی دوس دارم دلم میخاد همجا برم و شهرا رو ببینم.  شنیدم میگن کسایی ک گروه خونی o+د ...

من که B+ 😁

اخ مثله من  بزرگترین ارزوم اینه قبل از مرگم همه دنیارو ببینم  امروز دقیقا داشتم تو ذهنم ...

میرسیم به آرزوهامون😍

منم سفر رو خیلی دوس دارم دلم میخاد همجا برم و شهرا رو ببینم.  شنیدم میگن کسایی ک گروه خونی o+د ...

من o منفیم 😄😄