2777
2789
عنوان

خواستگار راه دور

2442 بازدید | 42 پست

سلام دوستان.شبتون بخیر.من ی خواهر دارم ۲۹سالشه.دختر با کمالاتی.خیلی هم اهل نماز و کلا عاقل.تا حالا خیلی خواستگار داشته یعنی هر کدوم بدلایلی نشده.الان یکی گفته ی دختر خوب مع فی کنید بهم.شوهر خواهر شوهرم هم میگ خیلی اتفاقی خواهر  تو اومد تو ذهنم. میگه پسر خوبی شغل  و خونه  داره. منتها چهار پنج ساعتی فاصله دارن با شهر ما. عکسش هم

فرستاد قیافه متین و معقولی داشت.حالا من میگم اگ خوب باشه موردی نداره  بعد مسافت .اما شوهرم میگ لابد ی مساله ای هس ک میخواد دختر  غریبه  بگیره.لطفا راهنمایی کنید تجربه ای دارید ممنونم 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تحقیق کنین ربطی نداره زیاد چیزی کا شوهرت گفته همچین راه دوریم نیست

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
یعنی اگ همدیگر  ا پسند کردن تحقیقات اکی بود حل؟دل دل نکنیم؟

به نظر من اگه مفصل و درست حسابی تحقیق کنید و بذارید یه مدت آشنا بشن صرفا و عقد نکنن کافیه

درسته اینجا مجازیه ولی دل آدماش واقعیه... نشکنیمش
من عقل ندارم که راهنمایی کنم موضوع به این مهمی

ما هم گفتیم اگ تجربه دارین.مطمینا ب ح ف شما هم فقط اکتفا نمی کنیم 

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 

زن گدای شوهر خودتون بشه،زن پادشاه شهر دیگه نشه‌.

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂