2777
2789
عنوان

بارداری با بی بی چک منفی

342 بازدید | 15 پست

کسی تاحالا اینجوری شده؟۸ روزه تاخیر دارم بی بی زدم امروز منفی خیلی دلمو کمرم درد میکنه 

امکانش هس باردار باشم؟

مارکشم روژان بود

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

ممکنه🌺

آن کس که بداند و بخواهد که بداند♡خودرا به بلندای سعادت برساند☆ آن کس که بداند و نداند که بداند♡باکوزه ی آب است ولی تشنه بماند☆ آن کس که نداند و بداند که نداند♡جان و تن خودرا ز جهالت برهاند☆آن کس که نداند و نداند که نداند♡درجهل مرکب ابدالهر بماند☆آن کس که نداند و نخواهد که بداند♡حیف است چنین جانوری زنده بماند..🕊            

اره امکان داره زود زده باشی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممکنه 

چند روز پیش کسی هنیتجا میگفت هرچی بیبی چک میزدم منفی بود ولی ازمایش مثبت

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 
شاید  ولی اون تا ۹۹ درصد درسته  یه تست خون بده  اگ دیدی نشدی که مطمئن باش عفونت دا ...

ن چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی ندارم

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
انشاالله که بارداری یه بار دیگه امتحان کن فردا یا پس فردا به امید خدا 

آزمایش خون خیلی بهتر از بی بی چکه ...ولی من ۴ روز به موعود مونده بود زدم مثبت شد ولی خب همه نشون نمی ده برو آزمایش بده

خدایا شکرت

من ک ۹روز تاخیر داشتم کیست بود 

من ده روز تاخیر داشتم بعدش شدم . قبل اقدام سونو دادم دکترم گفت کیست دارم ولی اصلا واسه بارداری مشکل ساز نیست حتی یکیش با بارداری از بین میره. دکتر سونو هم همینو گفت 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
آزمایش خون خیلی بهتر از بی بی چکه ...ولی من ۴ روز به موعود مونده بود زدم مثبت شد ولی خب همه نشون نمی ...

گفتم شاید برای آزمایشگاه رفتن به خاطر شرایط نتونه بره پیشنهاد دوباره بی بی چک رو دادم, با آزمایش خون که صد البته

میخوام مامان بشم