طبق هر دستوری ک درست میکنی چند تا نکته رو رعایت کن ک پیراشکی خوبی بشه اول این ک ارد و کم کم اضافه کن نه اینکه اونقدر بریزی ک فکر کنی دیگه ب دست نچسبه. استراحت کافی ب خمیرت بده تا وقتیکه حجم خمیر دوبرابر بشه و وقتی انگشت میزنی داخل خمیر جای انگشتت پر نشه(کلا برای هر نوع خمیری ک درست میکنی)
من همیشه کاغذ روغنی و ب اندازه سایزی ک میخوام قالب بزنم میبرم خمیر رو ک قالب میزنم میذارم روی اون برای استرلحت دوم بعد ک روغن داغ شد کامل میذارم داخلش ک فرم پیراشکی بهم نریزه
وقتی ک انداختی داخل روغن با قاشق از روغن بریز روی پیراشکی و این ک زیر شعله گاز متوسط باشه
اگه میخوای شکلاتی بشه بذار خنک بشه بعد داخل شکلات بزن اگه شکری میخوای همون گرم بزن داخل شکر