یه لیوان ارد رو بریز توی ماهیتابه و تفت بده تقریبا نیم ساعت زمان میبره اونقدری تفت بده که به رنگ قهوهای روشن در بیاد بعد بزار کنار یه لیوان شکر رو با یه لیوان اب و گلاب بزار روی حرارت تا به غلظت برسه ینی جوش اومد و چند تا جوش خورد خاموش کن
بعد اردی که تفت دادی رو حتما حتما الک کن و بزار روی حرارت نصف فنجان کره حیوانی نشد روغن مصرفی خودتو بزن
و روی حرارت کم روغن و ارد رو.مدام هم بزن پودر هل و دارچین و اضافه کن
اینجا باید شربتت داغ باشه همچنان که ارد روی حرارته ملاقه ملاقه از شربت بریز توی ارد و سریع هم بزن تا تمام شربت تموم بشه دو سه دور که هم زدی حلوا رو با حرکت دادن ماهیتابه بکوب به دو طرف ماهیتابه به اصطلاح میگن گهواره زدن ینی تمام حلوا با حرکت ماهیتابه جابه جا بشه
من عینکمو دادم تعمیر اگر غلط املایی دارم ببخش گلم
خیلی سعی کردم با غلط تایپی ننویسم
حلوای زرد رنگ رو هم بزارم؟؟