پیاز داغ میکنی دوتا بزرگ ریز خورد کن
زردچوبه و نمک میریزی گوشت رو تفت میدی قدری که رنگش برگرده رب اضافه میکنی ترجیحا رب خانگی یا مارک روژین عالیه رنگش
آب بریز بزار بپزه گوشتت
توی قابلمه دیگه لپت رو بپز که له نشه
جفتش که پخت لپه رو اضافه کن یه دونه هل خورد شده ته استکان زعفرون یه قاشق چای خوری سرخالی گلاب و یه نصف چوب دارچین بهش اضافه کن حتما موقع سلف چوب دارچین و در بیار
من زرشک رو بهش خلال پسته اضافه میکنم با شکر و زعفرون برای تزیین برنجم خیلی خوش طعم میشه