2777
2789

خب غیر قابل شمارش ها جمع نمیشن که 

گرامر سوم راهنمایی

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون مالکیت فقط برای شخصه

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

زمانی که یه چی مال یه چی دیگه باشه مثلا سوپ که مال سبزیجات نیست یا برعکس مثلا میگیم sara's book یعنی کتابی که مال ساراست فقط حواست باشه معمولا برای انسان استفاده میشه مثلا برای پایه صندلی میگن the leg of the chair بعضی اصلاحات و استثنام باید یادت بمونه

خب غیر قابل شمارش ها جمع نمیشن که  گرامر سوم راهنمایی

s مالکیت منظورشه ن شمارش

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

تا یادمه اس برای مالکیت بود 

شما داری ی جاهایی که صفت و موصوفه ( درست نمی‌دونم) هم از اس مالکیت استفاده میکنید 

مثلا human activities فعالیت متعلق ب انسان نیست که اس بگیره

ولی maryam's book 

اینجا بحث تعلقه

زمانی که یه چی مال یه چی دیگه باشه مثلا سوپ که مال سبزیجات نیست یا برعکس مثلا میگیم sara's book یعنی ...

وای اررره دنبال همینم میتونیم بگیم chair leg

اخه humanکه انسانه پس چرانمیگیمhuman's activities