2777
2789

بچه ها بگین من جوابشو چی بدم؟ امروز صبح که مادرشوهرم داشت میرفت گفتم ممنون چند شب اذیت شدین پیشم موندین دیگه از امشب خودتونو اذیت نکنین تا چند شب منم بتونم پمادمو استفاده کنم برگشت گفت نه من میام حتما پیش خودم استفاده کن چه مشکلی داره مگه منم گفتم نه زشته نمیشه که بعد گفت اگه نیام به پدرشوهرت چی بگم گفتم بگو چند شب قراره مامانش پیشش بخوابه بعد مادرشوهرم برگشت گفت اگه به پدرشوهرت اینو بگم شب میاد خونتو نگاه میکنه مطمئن بشه مامانت هست یا نه

این حرفو که زد من شوکه شدم اصلا نتونستم چیزی بگم حالا میخوام بهش زنگ بزنم بگم مگه من کاری کردم که پدرشوهرم میخواد بیاد خونمو بگرده مطمئن بشه تنها نیستم عصابمو خیلی خورد کرد بگین دیگه چیا بگم بهش تا دیگه به خودش حق نده بهم توهین کنه

انگار من تنها بمونم قراره کاری کنم

خدایا شکرت 🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد اصرار نکن فک میکنن میخای خیانت کنی داستان میشه برات 

پمادتو برو تو حموم استفاده کن

زیر بچه هم تشک نایلونی بنداز 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
بچه ها بگین من جوابشو چی بدم؟ امروز صبح که مادرشوهرم داشت میرفت گفتم ممنون چند شب اذیت شدین پیشم مون ...

دگ مستقیمم بش گفتی نیاد ولی میاد, دگ فک نکنم جزاینک تحمل کنی راه دگ باشه

بخند که جهانبا اندوه تو دگرگون نمیشود..💙

بعضیا مدلشون منظوری ندارن می خوان تنها نباشی،حالا طرز گفتن و رفتارشون یکم خوب نیست...بگو شوهرت زنگ بزنه بهشون بگه نیان

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...