2777
2789
عنوان

😐چقد بد شدین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
نبودی اینجا کلی عوض شده .همه دارن گزارش همو می زنن 

وقتی رفتم اوایل گزارش زنی بود پیاز داغشو زیاد میکردم بیشتر گزارش بزنن😂😂

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه زهراااااا😍😍😍😍دلم برات تنگ شده بود

سلام

ممنون عزیزم😃❣🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
عه تویی سیلاممم امروز 2بار بدون ابنبات دیده شدی!دگ تکرار نشه😅برام عجیب بود اخه

سلام محاله🤣🤣🤣😜🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
آره اینم هست ، تو مسئولای سایت هم سختگیرن گاهی سختگیریهاشون بی جاس

مسئولین بی گناهن یه سری سایت ف.ی.ل.ت.ر شد این بی چاره ها هم کلی دوندگی کردن تا کارشون راه افتاد اونا بی گناهن من شاهدم 

من مرد هستم 
مطمئنم😋حالا مهم نیست😅

😂😂😂🤚🍭😜

به نظرم اینستا بازار اینجا رو کساد کرده هم فاله هم تماشا

اینستا ندوس😭🤣

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋