بچه ها ببینید تا اینجا درست پیش رفتم؟
دوتا پیاز متوسط رو نگینی خرد کرد تو روغن سرخ کردم بهش زردچوبه و فلفل سیاه زدم وقتی سبک شدم گوشت رو اضافه کردم رنگش که عوض شد آب اضافه کردم گذاشتم بپزه
لپه رو جدا پختم تو یه تابه روغن داغ کردم رب رو تفت دادم با نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه بعد لپه ی آبکش شده رو اضافه کردم
گوشتم که آخرای پختش بود لپه رو اضافه کردم بهش
شعله رو کم کردم گذاشتم بمونه یه کوچولو زعفرون اضافه کردم
حالا دیگه باید چیکار کنم؟
البته لیمورو دیر میریزم که تلخ نشه آخرشم یه کم دارچین اضافه می کنم
دیگه چیکار کنم؟