2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفته

167 بازدید | 23 پست

کلی تو زندگیم مشکل هست توزندگی همه هست ولی شده معجزه ببینید؟شده خدا یجوری مشکلتون حل کنه ک تعجب کنید؟دلم میخاد بخدانزدیک تر بشم ازش کمک بخام ولی دچار یاس وتاامیدی ام و این بدترین گناهه راستش چون حس میکنم خیلی گناهکارم ناامیدم میترسم خدا ولم کرده باشه

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

من بیشـــــــتراز تا خرخره تو باتلاق گناهم

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بیشـــــــتراز تا خرخره تو باتلاق گناهم

هربار که توبه میکردم میگفتم خدا اگه باز انجامش دادم رسوام کن ولی باز تکرارش کردم و الان دارم رسوا میشم چ کنم :(

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
هربار که توبه میکردم میگفتم خدا اگه باز انجامش دادم رسوام کن ولی باز تکرارش کردم و الان دارم رسوا می ...

😳 چرا درست دعا نمیکنی؟!

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
هربار که توبه میکردم میگفتم خدا اگه باز انجامش دادم رسوام کن ولی باز تکرارش کردم و الان دارم رسوا می ...

نمیدونم واقعا 😭

من هرسری قول میدم خدایا این بارو ببخش ادم میشم بار ولی نمیشع

باقی مانده از دوران کلوپ نی نی سایت😐🖐              توکل سالای عمرم این👈😐 بودم و میمونم                  #حمایت_از _پوکر_فیسان                                           دُدربختیاری😎💪                                                      😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐   تو می تونی ساعت ها بشینی و پشت سر من حرف بزنی خیال بافی کنی قضاوت کنی بهم تهمت بزنی یا حتی فحش بدی اما بهتره بدونی درست همون لحظه ای که تمام وجودت پر از کینه شده؛من توی بهترین کافه ی شهر نشستم و دارم بستنی وانیلی می خورم با تزیین توت فرنگی!  خوشمزه ست؛امتحان کن!😐🖐
😳 چرا درست دعا نمیکنی؟!

خودمو ترسوندم ک دیگه گناه نکنم :( ولی کردم عادت شده واسم و الان پشیمووونم

خدا هیچ وقت بنده اش رو رسوا نمیکنه عزیزم.هزار بار توبه کنی و برگردی بازم میبخشه از بس بخشنده اس واسه همین ناامید شدن ازش نامردیه