angel_a مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 عنوان از اينستا كي سر در مياره بياين يه لحظه ؟ 143 بازدید | 25 پست يه نفر تو اينستا به دوستم مسيج زده وقتي دوستم خونده ديلت اكانت كرده حالا ميتونه شكايت كنه براي اينكه ببينه كي بوده ؟ ديلت اكانت كنه ديگه نميتونه اي ديشو پيدا كنه ؟ چطوريه ؟ مثلا شماره طرف در بيارع ؟ hair coloris ~ hair keratin 1399/03/01 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نادیااا۷۷ عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 6179 فکر نکنم بشه میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘
لیانه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5487 نه دیلیت اکانت میکنه دیگه از سرور پاک میشه و اصلا قابل ردیابی نیستش...ولش کنین از اینا زیادن. بخدا من خودم کلی مزاحم داشتم بیخیال باشین بهتره.
ملورین_هستم عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 351 فکر نکنم بخاطر یه پیام فتا خودشو ب زحمت بندازه. بعدشم دیلیت اکانت کرده دیگه چیو میخواد پیدا کنه
زیباترترترین عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 352 پیدا می شه البته اگه مهم باشه از هکر های خوب و فوق العاده ی سپاه هم کمک می گیره
زیباترترترین عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 352 نه دیلیت اکانت میکنه دیگه از سرور پاک میشه و اصلا قابل ردیابی نیستش...ولش کنین از اینا زیادن. بخدا م ... حرفت غلطه گلم
angel_a مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 نه دیلیت اکانت میکنه دیگه از سرور پاک میشه و اصلا قابل ردیابی نیستش...ولش کنین از اینا زیادن. بخدا م ... داره نامزه ميكنه يه غريبه مسيج زده يه چيزي راجب نامزه گفته روحيه دوستم داغون شده hair coloris ~ hair keratin
angel_a مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 البته اگه مهم باشه از هکر های خوب و فوق العاده ی سپاه هم کمک می گیره يعني به خاطر يه مسيج سپاه درگير ميكنه خودشو ؟ داره نامزد ميكنه يه نفر راجب خانواده نامزه بهش گفته بعد ديلت اكانت كرده hair coloris ~ hair keratin
لیانه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5487 حرفت غلطه گلم فکر نمیکنم آخه😊😊 من خواهرم مهندس کامپیوتره خیلیم پرسوجو کردیم .بعد خودمم کلی مزاحم داشتم از پلیس فتا سایتش پرسیدم گفت فقط در حین چت میتونیم ردیابی کنیم یا دیلیت نباشه دیلیت اکانت کنه دیگه از سرور اصلیم پاک شده. دیگه منم بیخیال شدمو مزاحمارو بلاک میکردم فقط.
لیانه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5487 داره نامزه ميكنه يه غريبه مسيج زده يه چيزي راجب نامزه گفته روحيه دوستم داغون شده خب این چیزا خیلی زیاده ...میفهمم چی میگیا چون خودمم داشتمو دارم مزاحم. اما خب بیخیالش شه چون فقط اعصاب خورد کردنه. بیخیالش شه...ندید بگیره😔
angel_a مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7672 خب این چیزا خیلی زیاده ...میفهمم چی میگیا چون خودمم داشتمو دارم مزاحم. اما خب بیخیالش شه چون فقط اعص ... اره عزيزم مجبوره اين كارو كنه ولي حرفاي بدي بهش زدن راجب نامزه اونم نزديك نامزديش hair coloris ~ hair keratin
لیانه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5487 اره عزيزم مجبوره اين كارو كنه ولي حرفاي بدي بهش زدن راجب نامزه اونم نزديك نامزديش خدا لعنت کنه عوضیا رو...مجازیم شده دردسر بخدا. هی بابا چی بگم از این نمام بازیا...😔