2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بخاطر خدا داروی امام کاظم بدید بهش خودتم بخور مطمئن باش هم بابات خوب میشه هم خودتون نمیگیرید

مادر منم گرفت ...ما همگی خانوادگی مصرف کردیم ..خداروکر هیجکدوم نگرفتیم ..چن نفر هم تو سن بالا گرفتن این دارو رو استفاده کردن نیاز به بستری نشد

شوهر منم سه هفته درگیر بود تا میتونید مایعات بخورین اب هویج روزانه سوپ اب سیب  ویتامین سی.ویتامین دی.دمنوش اویشن و گل خطمی بخورین چای دارچین.گلاب هم خودتون هم پدرتون روزانه یکی دوقاشق بخورین میگن گلاب معجزه میکنه

من الان اگه بابام اومددوباره بایدبرم پیشش نمیتونم تنهاش بذارم feraryیعنی حتمامیگیرم من وخاهرم

ببین گلم خداپدرتو شفا بده ولی صددرصدنیست که شما بگیری شایدم بی علامت ردکنین.خواهرشوهرمن پدرشوهرش مریض بودخونه ی اینام میموند حتی بچش باایشون تو۱لیوان آب خورده بود نه ماسک میزدن نه رعایت سر۱سفره میشستن شک نکرده بودن به کرونابعدکه حالش خیلی بدمیشه میبرن بیمارستان میفهمن کروناس ولی خواهرشوهرم وشوهروبچه هاش نگرفتن

عزیزم بخاطر خدا داروی امام کاظم بدید بهش خودتم بخور مطمئن باش هم بابات خوب میشه هم خودتون نمیگیرید

تو این فصل زمستون تابستونش فرق نداره؟؟من اسفند مااه گرفتم پودر کردم تو شیشه الان میشه استفاده کرده؟

خیلی ازهمراه بیمارانمیگیرن مگه ادم پدرومادرش مریض میشن یابایدمریضی روبگیره یاولشون کنه خب شایدکرونان ...

شوهرم دوتا خواهر شوهررم پدرر شوهر و مادر شوهررم و بچه دوساله گرفته.

با احتیاط کامل بررو خدا بزرگه خواهررت تنها نذار خسته میشه

ک

عزیزم روحیه مهمترین چیزه
از دنبال کردن اخبار و اینا فاصله بگیر، هم خودت هم خانوادت
اینا ادمو داغون میکنه کافیه یکم استرس بیاد تو وجودمون، احتمال ابتلامون به کرونا خییلی بیشتر میشه
روحیه تو مثبت نگه دار حتما، بعضی ازین مجله های انلاین خیلی حس خوب میدن

2824
2823
2791
2779
2792