2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 74 پست
ارومیه عزیزم من الوده نیستم مطمئنم نگرفتم و نمیگیرم به خواست خدا ودارویی که در دل طبیعت برای ما گذاش ...

تو رو خدا انقدر مطمئن حرف نزن مثل مجریای صداوسیما

انشالله تنت سلامت باشه

یک درصد به بقیه مردمم فکر کن وماسک بزن ودستکش بپوش

من بعنوان ی هموطن که نقص ایمنی دارم ازتون خواهش میکنم رعایت کنید وانقدر خودخواه نباشیم

اینم یجور ایثاره

ماهم اذیت میشیم تو ماسک ودستکش واقعا کاش زودتر تموم شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا انقدر مطمئن حرف نزن مثل مجریای صداوسیما انشالله تنت سلامت باشه یک درصد به بقیه مردمم فکر ...

اولا که من بیرون نمیرم زیاد دوما برم با وسیله شخصی و در اخر هم چشم دسکشرو که خودشون رد دادن

استارتر جان عزیزم الهی تنت سالم باشه پدر بزرگوارت خیلی زود خوب بشن و خودتونم اصلا نگیرین رعایت های لازمم بکن به امید خدا بیای تاپیک خوب شدن پدرت و سلامت خودتو بزنی😙

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه امام کاظم هلیه سیاه و شکر سرخ و رازیانه هست بزن نت میاره کامل داروی امام کاظم

ببخشید انقد سوال میپرسم شما تو نت زدم دیدم...شما خودتون قاطی میکنین درس میکنید یا اماده شده ینی بسته بندیشو میخرین؟اخرین سوالمه قول میدم

😘😘😘

لایک نکن عشقم
من سرفههههههه تب زیاد نداشتم 38 یا 38.5 صدامم در نمیومد بسکه سرفه کرده بودم گلوم کلا زخم بود اما خب ...

من سرفه نداشتم ولی تبم واقعا بالا بود

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
بی خود من که ایمان دارم

دیگه ایت الله های بزرگ دارن میگن

حرف من که نیست

ادم واقعا نمیدونه به کی گوش کنه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
دقیقا من هم سرفه های وحشتناک داشتم طوری ک خفه میشدم الان هردفعه شوهرم میگه تو گرفتی البته من اوایل ا ...

من سرفه نداشتم خداروشکر

من اطمینان دارم به طب اسلامی قبلا هم از داروهای ایت اللله تبریزیان استفاده کردم برای زایمان راحت عال ...

شما از دارو استفاده کردی ولی بقیه مردم که باهاشون در تماسین استفاده نکردن اگه شما الودگی رو روی سطوح منتقل کنین کسی که بدنش ضعیفه بگیره حق الناسه .واجبه که توی مکان های عمومی ماسک و دستکش بزنین تا بقیه مردم بیمار نشن .حتی کسایی که ۲ ماه پیش گرفتن و خوب شدن و الان مصونیت دارن هم باید رعایت کننن تا باعث انتقال نشن 

اااا خب پس شاید دکتری که به من گفت الکی گندش کرده 

اگه رعایت کرده باشن هیچی نمیشه 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

روزهای کرونایی در تهران برای سالمندان 

خانه؟ مرکز نگهداشت سالمندان؟ : البته که تصمیم آسانی نیست!!

در این روزهای کرونایی مرکز سالمندان الهام با تجهیزات کامل آماده خدمت رسانی میباشد.

(مرکز توانبخشی و مراقبت های شبانه روزی سالمندان): زیر نظر سازمان بهزیستی کشور سرای بزرگان الهام

با هدف بهبود استقلال بزرگان خانواده، برای تامین نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی، شناختی و عاطفی این عزیزان ، ضمن بررسی شایع ترین مشکلات دوران سالمندی در خانواده های ایرانی و کشورهای پیشرفته و در حال پیشرفت دنیا آمادگی ارایه خدمات مشاوره ای رایگان(از ساعت 10 صبح تا 3 بعدازظهر، طی روزهای شنبه تا چهارشنبه و یا از طریق واتساپ) را برای خانواده های گرامی دارد.

آقای دکتر حسین قاسم زاده، متخصص سالمندی و مدیرمرکز با داشتن سابقه دانشگاهی و تجربی مرتبط، درصدد ایجاد محیطی امن و ارام برای سالمندان عزیزدر خانه و مراکز نگهداشت بوده است.

با ما در تماس باشید

شماره های تماس برای مشاوره :

02126201780

09122196964

09112291709

2824
2823
2791
2779
2792