2777
2789
عنوان

تهش هیچی نیس

311 بازدید | 19 پست

امروز حالم خوب نبود مامان جونم(۸۵سالشه)گفت ببین دخترم من تا تهشو دیدم تهشم هیچی نیس الکی خوش باش و خوشی کن 

دیدم راست میگه خیلی قانع شدم و خوشم اومد از جملش گفتم به شما هم بگم نظرتونو بگید

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهش هر چی باشع بازم من لش میکنم و گوشی ب دست تو نی نی سایت میچرخم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

درست گفته

یه سوال. این متن آماده بود یا واقعی بود؟

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
کاش میشد بچه دارنشد وهمه چی برای آدم نسبتا قابل تحملتر بود مسولیت بچه خیلی سنگینه

کاش میشد؟ خوب میشه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
درست گفته یه سوال. این متن آماده بود یا واقعی بود؟

اماده عزیزم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من یه مامانجون دارم ۸۷ سالسه.اون‌فقط تو فکر شوهره.هرکی دخترش شوهر کنه‌ میاد بابامو سرمن شیر میکنه.هرکی برای عید دیدنی یا مراسمی دخترشو ببره خونش میگه هان ببین اوردنش که تو چشم باشخ.هرکی دخترش چادری باشه میگگه ببین اینجوری ۷ودشونو جا میکنن تو مردم هرکی دخترش مانتویی واهل ارابش باشه میگه ببین اینجوری جلب توجه میکنن امروزه اینجوری میپسنده.

تاحالام یه جمله گوهربار من ازین بشر یاد نگرفتم.فقط دیدم چطوری بین بچه هاش عرق میذاره وچطوری گوشت کوبیده به خوردشوهر میدن وخودشون اون پشت ماهیچه هارو میزنن به بدنش به عمم یاد داده فکر میکنه عروسام اینکارن به پسراش گفته بپایین تو خوردن گولتون نزنن.فقط مسخره کردن وعیبت و تیکه کلفت چسبوندن و با حرف درشت دل سوزوندن ازش یاد گرفتم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اخه فقط تصمیم یک نفره نیست که وقتی همسر آدم بچه بخواد که نمیتونی بگی نه

اون که قطعاً

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...