2726


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
رنگین جان هنر من در اشپزی همین بس که برنج شفته نشه شرمنده به مرغش نمیرسم
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
من دو بار درست کردم اولی خوب بود چون سایزمرغم کوچیک بود ولی ومی سایزش بزرگ بود خوب نشده بود خخخخخخخخخخ
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
مرغ رو بذار تو اب نمک غلیظ تایم زیاد با اب سرد اول و بعد دوباره ابش رو عوض کن اب ولرم تر بریز بعد دوباره یعنی سه بار اب مرغ رو عوض کن که بوی ضخم ش کامل بره بعد اب زعفران با ابلیمو درست کن و حسابی به همه جاش بمال چندین بار این کارو بکن تو شکمش هم می تونی سبزی های معطر رو خرد ریز کنی با گردو و زرشک و الو و اب زعفران بذاری بعد باید با نخ نسوز بدوزی شکمشو و دست و پاهاشو به هم وصل کنی که تو چرخش ول نشه
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
من با این روش درست میکنم و طعمش عالی و بافتش خیلی نرم میشه،جوری که مرغ تو دهن اب میشه و حتی سینه مرغ هم حالت ریش ریش نداره روز قبل مرغ رو میشورم بعد داخل یه ظرف در دار که مرغ داخلش جا بشه،یه پیاز درشت خورد میکنم،بهش زعفرون و کمی آبلیمو و دو سه قاشق ماست و نمک و فلفل میریزم و مخلوط میکنم،مرغ رو داخل این مواد میزارم تا فردا مزه دار بشه روز بعد که شام مهمون دارم مواد داخلش رو آماده میکنم،شامل:پیاز سرخ کرده،سبزی معطر،گردو،رب انار،زرشک یا کشمش(بسته به ذائقتون)نمک و فلفل با هم یه تف کوچولو بدید و مواد آمادست ساعت دو ، سه بعد از ظهر مرغ رو از مواد که توش خوابوندم در میارم بعد سطح مرغ و روی پوستش و داخلش رو از این سس میکشم(یه کره کوچولو آب شده+یک قاشق مرباخوری رب انار+زعفران آب کرده) مواد رو داخل شکم مرغ میریزم و خوب فشار میدم که منسجم بشه،بعد دو لبه پوستش رو کنار هم میارم و با دو سه تا خلال دندون فیکس میکنم که مواد بیرون نیاد بعد داخل یه ظرف پیرکس،دو تا پیاز بزرگ حلقه میکنم و کف ظرف میزارم،مرغ رو جوری که سینش رو به بالا باشه میزارم داخل ظرف و جاهای خالی رو با یه هویج ورقه شده و تکه های یک فلفل دلمه پر میکنم روی ظرف فویل میکشم و خوب فیکسش میکنم،با چاقو یا چنگال چند تا سوراخ میزنیم روش ظرف رو داخل فر میزاریم و حدود دو و نیم تا سه ساعت با دمای 180 درجه میزاریم بپزه(اصلا سراغش نرید و هی فویل رو باز نکنید) خودم چون اغلب از مرغ درشت استفاده میکنم سه ساعت طول میکشه بعد از سه ساعت که پخت فویل رو برمیداریم و میبینیم که حدود یه لیوان سس خوشمزه ته ظرف جمع شده که در واقع عصاره مرغ و هویج و پیاز و فلفل دلمه است مرغ رو با احتیاط ،طوری که از هم نپاشه(با کمک یه نفر دیگه) به ظرفی که قراره سر میز ببرید منتقل کنید،ظرف رو بزارید داخل فر و وقتی مهمونها اومدند،کافیه،5-10 دقیقه حرارت بالا رو روشن کنید که روش برشته و خوش آب و رنگ بشه( در این مرحله خوبه که کمی مخلوط کره و زعفران روش بمالید) اون آب مرغ هم که قبلا داشتید رو با یه قاشق مربا خوری رب مخلوط کنید و سر میز ببرید،چون خیلیها عادت دارند که آب مرغ هم باشه
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز