2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی خوب یا بد؟

111 بازدید | 3 پست

سلام به همگی. من همسرم دانشجو هستن و بخاطر رفت و آمدی که برای تحصیل دارن بین شهرمون و شهری که دانشگاهشون هست(تهران) چالش سر راهمونه. 

ما تو شهر خودمون همسرم خونه خریدن ولی من خودم دلم نمیخواد تنها بمونم و مداوم دور باشم از طرفیم تعداد روزایی که کلاس دارن و تعداد دفعات رفت و آمد زیاده.

خواستم بدونم کسی اینجا هست تجربه ی زندگی تو خوابگاه متاهلی تهران رو داشته باشه یا از شرایط این خوابگاها بدونه؟

خونه اجاره کنید تهران خوب...چند سال تهران زندگی کنید 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوابگاه دانشگاه تهران و شهید بهشتی رو دیدم حال و هوای خوبی داره.اینم برهه ای از زندگیتون میشه با کلی خاطره .ولی خودت اگه درس نخونی تو خوابگاه حوصلت سر میره به شدت.خوابگاه وقتی بچه ها میرن سر کلاس تا وقتی برگردند میشه سوت و کور .تنها نمیتونی بمونی