2777
2789

سلام. پسرم الان دو سال و یک ماه داره. ولی شیر خیلی دوست داره و فقط هم توی پستونک شیر میخوره. نه توی لیوان نه لیوان نی دار و .... میخوام شبها شیرشو قطع کنم اما بلد نیستم. ممنون میشم راهنماییم کنید. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
هر موقع شیر خواست سرگرمش کن هی خواست شیرم بخوره بگو شیر بده کثیفه زشته تو الان بزرگ شدی روزا شیرتو ق ...

شیر خودم رو الان خیلی وقته نمیخوره. 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شبا از تشنگی شیر میخوره به جای شیر اب بده چندبار بیدار شه ببینه اب میدی دیگه بیدار نمیشه البته خودم هنوز تجربه نکردم از دیگران شنیدم

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 

شیشه شیر هاش رو باید یه طوری ازش بگیرین دیگه. یکی از قسمتهای جو فراست در همین مورد بود. پستونکها و شیشه ها رو شب گذاشتن تو پاکت که پری شیشه ها بیاد اونا رو ببره برای بچه های دیگه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
شبا از تشنگی شیر میخوره به جای شیر اب بده چندبار بیدار شه ببینه اب میدی دیگه بیدار نمیشه البته خودم ...

ممنون. باشه.راه کار خوبیه.

من دخترمو ی هفته اس از شیر گرفتم ۱۹ ماههشه  از شب میترسیدم که بیداربشه بخواد ولی چون قبلاهم شب ...

چقدر خوب و راحت. چه بچه باحالی. خدا برات نگهش داره

نهایت سه شب سختت شه عادت میکنه خدا حفظش کنه براتون  کلا خود کار راحتتر از استرس قبلشه  ب ...

ممنون. آره راست میگی استرسش زیاده.