2777
2789
عنوان

عشق بدون پول

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید بی پول باشه میتونه تلاش کنه سخته خیلی سخته زمان قدیم نیست الان حتی نون هم گرونه 

عزیزم تلاش کنه زیاد زور بزنه بتونه پول رهن یه خونه رو جور کنه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آره اونم عاشقشه

خوب وقتی اونم عاشق باشه  همه کار میکنه که ازین بیپولی نجات پیدا کنند دیگه عقط اولش شخت ولی تاکید میکنم که اونم عاشق باشه

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
ولی خب بالاخره تو عشقش نسبت بهش تاثیر میداره دیگه هر چند کم

شاید بعضیا اینجوری بشن..

ولی من اینجوری نشدم😄

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
همیشه ک قرار نیست بی‌پول بمونه

آره ولی فک کن روزی که پول دار شد به خاطر فشارهای سختی که کشیده دیگه عشقی در کار نباشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

منم همین شرایطو داشتم اما انتخابش کردم و الان رازی‌ام! چون پول ب مرور زمان ب دست میاد! البته باید تلاش کنه! درضمن یک سال نیست از ازدواجم! اگه همت کنه و جیب‌هاتون رو مدیریت کنین قطعا موفق خواهین شد

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

تاوقتی پول باشه اعصابا راحته فکرا راحته ارامش داری گلو بلبلی و عاشقونه ورمانتیک تا یکم پول نباشه بی ...

منم موافقم باهات

آره ولی فک کن روزی که پول دار شد به خاطر فشارهای سختی که کشیده دیگه عشقی در کار نباشه

اگه باشه چی؟

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

شاید بعضیا اینجوری بشن.. ولی من اینجوری نشدم😄

عشقتون همیشه پایدار🌹

اگه باشه چی؟

باشه که خیلی خوبه،اصلا عالیه،ولی اگه واقعابتونه عاشق بمونه

عشقتون همیشه پایدار🌹

سپاس بیکران عزیزم💓💓

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓