2777
2789

بچها من‌سونو دادم بعد دکتر گفته دوباره تکرار کن چون فاصله بینِ هفته ها زیاده.(یک و دوهفته فاصله هست)البته وزنش دو کیلو خوب بود.واسه فاصله ی بین سن بارداری و سنِ جنین گفت تکرارش کن.بچها کیا اینجوری بودن خیلی نگرانم عکسم میذارم ببینید لطفا بهم‌بگید

هر هفته باید سونو بدیم از هفته 30 به بعد؟؟؟ 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نگران نباش طبیعیه اخه سونو ها خطا دارن

اخه طبق پریودی حساب میکنم باید ۳۷ هفته باشم طبق سونو ان تی میشم ۳۶ هفته اصلا نمیفهمم.حالا واسه همین قضیه هم داره میگه چون این سونو ک گرفتم فاصلهاش زیاده.اه چرا عکس‌میذارم نمیاد

من دفعه قبل رفتم سونو تاریخ زایمان و هفته بارداری رو کمتر از دفعه های قبل گفت

دکترم گفت اشکال نداره

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
خب منو‌خیلی نگران کردن سرم داره میترکه

نگران نباش چیزی نیست

عکسو ببین ک‌گذاشتم

کو عکس

اخه طبق پریودی حساب میکنم باید ۳۷ هفته باشم طبق سونو ان تی میشم ۳۶ هفته اصلا نمیفهمم.حالا واسه همین ...

عزیزم همینه 

کم پیش میاد یکی باشه

من تو بارداری قبلیم ۶روز ان تی عقب بود

این بارداری دو روز

یه دوستم ۱۱روز ان تی عقب

ان تی لقاح و حساب میکنه

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا