2777
2789
عنوان

خبر خودکشی ک بهتون داده بودم !

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 122 پست

باید تا قبل از دوازده سالگی به فرزند نزدیک شد

باید دوستی هامونو تا اون موقع با بچه هامون تثبیت کرده باشیم

متاسفانه گاهی وقتها ما مادرا یادمون می ره وظایف مادری چیه

بعضیا مون خدمتکار بچه ها می شیم

بعضیا معلم سر خونه

ولی یادمون می ره با بچه هامون دوست بشیم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطع نخاعی چیزی نشد؟ 

میگه نه😂😂

دختر همسایه ماهم چیزش نشد شکر خدا

دختر عمم دوسالش بود پرت شد از دو طبقه ای چیزیش نشد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

آدمایی که دست به همچین کاری میزنن رو هیچوقت درک نکردم....

شاید چون هیچوقت به ته ناامیدی نرسیدین 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
میگه نه😂😂 دختر همسایه ماهم چیزش نشد شکر خدا دختر عمم دوسالش بود پرت شد از دو طبقه ای چیزیش نش ...

شهر ما یکی از بالای یه برج پرید پایین پوکید کلا 

نَنی چوجور غم دَرَمه  تَرَه می وَر کم دَرَمَه می رزو می دیل خوشی  هَنَه که تو بایی نیشی
همسایه ما هم خودش چند شب پیش پرت کرد افتاد رو کاپوت ماشین بردنش بیمارستان خوب شد شکر خدا منم از تخت ...

درکت می کنم

چون خودمم یه روز نو جوون بودم

شاید بعدها ببینی خیلی از حرفها و رفتار پدر و مادرت صحیح بوده

ممکنم هست ببینی خیلزاش اشتباه بوده

اما قطعا همیشه دوست دارن و برات بهترین ها رو می خوان

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

شاید چون هیچوقت به ته ناامیدی نرسیدین 

اصلا ما تو زندگی کسی نیستیم ببینیم چرا این کارو کرده

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

درکت می کنم چون خودمم یه روز نو جوون بودم شاید بعدها ببینی خیلی از حرفها و رفتار پدر و مادرت صحیح ...

واقعا همینه با شرایط الان کشش خیلی چیزا سخته

اصلا ما تو زندگی کسی نیستیم ببینیم چرا این کارو کرده

آره همینه یه دختر 14 ساله هم هفته پیش خودشو حلقه آویز کرد