2777
2789

من امروز موعدم بود ولی پری نشدم...این ماه لتروزول خوردم و الان یه هفتست کمرم و زیر شکمم تاواژن گاه تیر میکشه ودرد داره وبعده ۱۰ثانیه ول میکنه..

تعداد رای : 29
نظرسنجی
پریود
7
24%
کیست
3
10%
‌عفونت
5
17%
بارداری
14
48%
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پریودت دقیق سرموقع میومده همیشه دوسه روزه دیگه تست بزن چندوقته میخوری

اولین ماهم بود ک خوردم..۳تاهم فولی خوب داشتم..آمپول آزادسازی هم نزدم..میترسم کیست شده باشع ..واین دردها مال کیست باشن

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
ان شاءالله که بارداری  مراقب باش و بیبی بزن

این دردها استرس میدن بهم

ن عزیزم اگه سابقه عقب انداختن نداری انشالله بارداری 

من معمولا سیکلام ۲۹روزه هستن..الان روز۳۰سیکلمه..

اما یکی دوبار ۳۲روزه هم شدن

من اینجوری بودم و حامله بودم. انشالله بارداری 

واااای..واقعااا.؟؟؟؟

میشه دقیق ازعلائمتون بگین ک از کی شروع شد؟؟

واااای..واقعااا.؟؟؟؟ میشه دقیق ازعلائمتون بگین ک از کی شروع شد؟؟

آره. من قرص استفاده کردم آمپول آزاد سازی هم زدم. چند روز مونده به پری همش زیر دلم می گرفت بعد از چند ثانیه ول میکرد. توی روز چند باری این اتفاق میوفتاد. روز 28 پری هم از دادم و بتا بالای 200 بود. رفته رفته دردا بیشتر شد دکترم گفت آه لکه بینی ندارم مشکلی نیس عادیه

آره. من قرص استفاده کردم آمپول آزاد سازی هم زدم. چند روز مونده به پری همش زیر دلم می گرفت بعد از چند ...

من آزاد سازی نزدم..واس همون میترسم ازکیست...

من زیردلم میگیره وخیلی درد داره بعده۱۰ثانیه ول میکنه

من آزاد سازی نزدم..واس همون میترسم ازکیست... من زیردلم میگیره وخیلی درد داره بعده۱۰ثانیه ول میکن ...

یجوری میگیره انگار یکی چنگ انداخته و فشار میده بعد دو سه ثانیه خوب میشه. اینطوری هستی؟