من امروز موعدم بود ولی پری نشدم...این ماه لتروزول خوردم و الان یه هفتست کمرم و زیر شکمم تاواژن گاه تیر میکشه ودرد داره وبعده ۱۰ثانیه ول میکنه..
تعداد رای : 29
نظرسنجی
پریود
7
24%
کیست
3
10%
عفونت
5
17%
بارداری
14
48%
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
اولین ماهم بود ک خوردم..۳تاهم فولی خوب داشتم..آمپول آزادسازی هم نزدم..میترسم کیست شده باشع ..واین دردها مال کیست باشن
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
ن عزیزم اگه سابقه عقب انداختن نداری انشالله بارداری
من معمولا سیکلام ۲۹روزه هستن..الان روز۳۰سیکلمه..
اما یکی دوبار ۳۲روزه هم شدن
واااای..واقعااا.؟؟؟؟ میشه دقیق ازعلائمتون بگین ک از کی شروع شد؟؟
آره. من قرص استفاده کردم آمپول آزاد سازی هم زدم. چند روز مونده به پری همش زیر دلم می گرفت بعد از چند ثانیه ول میکرد. توی روز چند باری این اتفاق میوفتاد. روز 28 پری هم از دادم و بتا بالای 200 بود. رفته رفته دردا بیشتر شد دکترم گفت آه لکه بینی ندارم مشکلی نیس عادیه
آره. من قرص استفاده کردم آمپول آزاد سازی هم زدم. چند روز مونده به پری همش زیر دلم می گرفت بعد از چند ...
من آزاد سازی نزدم..واس همون میترسم ازکیست...
من زیردلم میگیره وخیلی درد داره بعده۱۰ثانیه ول میکنه