2777
2789
عنوان

خآنووووووووووووووووووووووووومای گل یه لحظه بیاین💕💕

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 47 پست
یجوری میگیره انگار یکی چنگ انداخته و فشار میده بعد دو سه ثانیه خوب میشه. اینطوری هستی؟

آره.دقییییقا👍...مث اینکه ازتو فشار میدن..گاها تاواژن هم کشیده میشه

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله که بارداری حتما یه تست بزن یا از بده. اگه مثبت بود ریپلای کن. برات صلوات فرستادم 

انشاالله.

ممنون عزیزم

خبرمیدم بهتون

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
اولین ماهم بود ک خوردم..۳تاهم فولی خوب داشتم..آمپول آزادسازی هم نزدم..میترسم کیست شده باشع ..واین در ...

قرص ویتامین ای خوردی؟؟؟

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
قرص ویتامین ای خوردی؟؟؟

ن ویتامین سی..

چطور؟؟

ن ویتامین سی.. چطور؟؟

ویتامین خورده باشی کیست نمیاری 

ا بی بی چک بزن ان شاالله مثبته بیا خبرش ب ما هم بده

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
ویتامین خورده باشی کیست نمیاری  ا بی بی چک بزن ان شاالله مثبته بیا خبرش ب ما هم بده

فقط ویتامین ای؟؟

ویتامین خورده باشی کیست نمیاری  ا بی بی چک بزن ان شاالله مثبته بیا خبرش ب ما هم بده

عزیزم فقط ویتامین ای ازکیست جلوگیری میکنه؟؟بقیه ویتامین هانع

عزیزم فقط ویتامین ای ازکیست جلوگیری میکنه؟؟بقیه ویتامین هانع

نه عزیزم بقیه ی ویتامین ها هم هست 

وقتی ویتامین خوردی گزینه ی کیست رو رد کن 

از تیر زیر شکم نمیدونم 

اما درد و گرفتگی زیر شکم حتما علائم بارداریه

نه عزیزم بقیه ی ویتامین ها هم هست  وقتی ویتامین خوردی گزینه ی کیست رو رد کن  از تیر زیر ...

انگار چنگ میندازن زیر شکمم گاها

ممنون ازتون😍😍😘

عزیزم ماه اول ک قرص میخوره همه علایم بارداریو داری حتی تستم ممکنه مثبت بشه ولی تاثیرقرصه ک هورمونارو ...

وااااااای😢😢😢

من معمولا سیکلام ۲۹روزه هستن..الان روز۳۰سیکلمه.. اما یکی دوبار ۳۲روزه هم شدن

یه تقویم تخمک گذاری برا خودت نصب کن خیلی خوب میشه می‌دونی چ زمان هایی احتمال بارداری زیاده من نصب کردم از رو همون هم فک کنم نتیجه گرفتم ،روز تخمک گذاری اقدام داشتم ،البته شانسی شده بود ،نگاه کردم دیدم روز تخمک گذاری بود 

اولین ماهم بود ک خوردم..۳تاهم فولی خوب داشتم..آمپول آزادسازی هم نزدم..میترسم کیست شده باشع ..واین در ...

اشتبااااااااه کردی خب 

منم نزدم همش شد کیست 

یکیش شد بچه اونم سقط شد

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
وااااااای😢😢😢

بی بی چک زدی

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔