2777
2789
عنوان

شب قدر

70 بازدید | 13 پست

سلام امشب اولین شب  قدره

توروخداا بین دعا هاتون ظهور امام زما‌ن و شفای مریضا رم بخواین❤️

و لطفا منو خانواده و عزیزانمو دعا کنید❤️❤️❤️

منم دعاتون میکنم

انشالله همه به حاجت دلشون برسن❤️

اگ ميشه توي اين شب عزيز براي يكي از عزيزان من هم دعا كنيد به دعا هاتون نيازمند صلوات بفرستيد لطفا

هركسي دعا كرد لايك كنه

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد      

دلم خیلی شکسته سردرگمم دعام کنید تا قبل محرم امسال با اونی که شرایطش مد نظرمه ازدواج کنم و خوشبخت شم هرکی دعا کرد لایکم کنه براش صلوات میفرستم

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین شب سال94مادرم و برادرم تصادف کردن فوت شدن  

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞