2733
2734

گلابی را در یخچال و در یک قسمت مخصوص نگه دارید. گلابی را در نزدیکی غذاهای دارای بوی قوی قرار ندهید زیرا گلابی می تواند بو را به راحتی جذب کند. گلابی را بیشتر از یک یا دو هفته در یخچال نگه ندارید.


اگر گلابی ها نارس و سبز هستند، می توانید آنها را در یک کیسه کاغذی در دمای اتاق نگهداری کنید تا طی دو تا سه روز برسند.


بهترین روش مصرف گلابی در دوران بارداری


چگونه می توان گلابی را در رژیم غذایی بارداری خود قرار داد؟

گلابی را می توانید به صورت ساده یا به روش های مختلفی مانند آب میوه یا سالاد میل کنید.


  • برش های گلابی خام را می توانید با تره فرنگی تازه ترکیب کنید تا یک سالاد خوشمزه داشته باشید.
  •  می توانید گلابی را پوره کرده و سپس مقداری زنجبیل رنده شده و عسل روی بریزید و یک صبحانه مقوی درست می کند.
  • گلابی را ریز کنید و به آن آب سیب ، کشمش و شکر قهوه ای اضافه کنید و همه چیز را روی حرارت کم جوش آورید.
  • داخل گلابی را خالی کنید و داخل آن مقداری عسل یا شکر قهوه ای ، دارچین و گردو بریزید و آن را درون فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید. این یک دسر فوق العاده برای خانم های باردار که از ویار صبحگاهی یا سوزش قلب رنج می برند می باشد.
  • آب گلابی را با آب سیب و آب هویج به نسبت مساوی ترکیب کنید. همچنین می توانید مقداری زنجبیل به آن ها اضافه کنید.

توجه کنید که گلابی را بلافاصله پس از بریدن بخورید ، زیرا به دلیل اکسیداسیون می تواند قهوه ای شود. در غیر این صورت ، مقداری آب پرتقال یا لیمو را روی برش ها اضافه کنید تا از اکسیداسیون خودداری کنید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730