🔴(با دوست پسراتون میرید مسافرت ؟!!من یه بار موقع چت کردن لبخند زدم تا شب جوک میخوندم بابام شک نکنه) 🤦🏻♀️🥴🤕🤣 🔴 (بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از توبیشتره میشوره میزارتت کنار تو تازه نوشتی اختزام خوذتو نگه دار🤦🏻♀️🥴😪😂🤪)🔴 ( داشتیم مستند میدیدیم به اونجا رسید که یه لاکپشت رو نشون داد گفت «او یک لاکپشت ماده را دیده و حالا تعقیب شروع میشود» بابام تق کانال رو عوض کرد😐 اخه پدر من حالا بذار شاید لاکپشت ماده گفت نه 😑) به حدی از سینگلی رسیدم که خودم رژ پر رنگ میزنم میرم جلو آینه داد میزنم دِ پاک کن اون لامصبوبعد گریه میکنم میگم سر من داد نزززن وحشی مامانم با شعار “اگه لباس خوب باشه رنگ نمیگیره”تا حالا دوجین از لباسای سفید منو به صورتی ملایم تبدیل کرده 🤦🏻♀️ بزارین یه سلام و عرض ادبی هم به همسر ایندم داشته باشم سلام بدبخت 😏من تاوان همه اشتباهاتتم😘😆
روزی که تورا شکست دهیم،تمام کودکان شهر شاد و بی پروا،رقصان،دست در دست هم، آواز جهان هنوز زیباست و خداوند همیشه مهربان است سر خواهند داد و تمام مردم شهر نفسی نو از عمق وجود تازه خواهند کرد...
من صیادمو تو ماهی🐚 نگران گناه های خودت باش،کسی ازت در مورد گناه های من بازخواست نمیکنع...بقول بابام ی نع دور هزار تا اره میگردع🤍. شما میگین تو ی چی دیگع ای ،ما شمالیا میگیم اگ صد تا یار بَیرم وِلا تو مِ چِش سویی:)......به بعضیا باید حالی کنی : وقتی بهت روی خوش نشون میدم به این معنیه که من انسانم و فکر میکنم تو هم انسانی، نه اینکه من ساده ام ، بیا سوارم شو...🤨واینکع دیگران راجبم چی فک میکنن خارج از محدودع توجهاتمعاز ریاضی متنفرم اما عاشق شمردن پولم👌🏻
برام دعا کنید لطفا 🙏🙏🙏هیچ وقت تا حالا احساس خوشبختی نکردم. دعا کنید زندگی م جوری بشه که میخوام.... ان شاء الله شمام هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین
من به نحوه حذف تاپیک در نی نی سایت معترض هستم. هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم؛؛؛؛؛؛اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشیمن آدمِ بدی اَم. خیلی خیلی بد بیخیال خیلی چیزا شدم قبل از اینکه باختم قطعی بشه :-)