2777
2789
اگه تازه گرفتی یکم طول میکشه به جای جدید عادت کنه اصلا نور آفتاب مستقیم نباید بهش بخوره آبدهی زیاد ...

فروردین خریدم ..خاک تقویتی...هفته ای یکبار آبیاری...پودر ضد قارچ....نه آفتاب نیست...درضمن من به برگاش آب اسپری میکنم...میشه ازاین باشه؟؟؟

فروردین خریدم ..خاک تقویتی...هفته ای یکبار آبیاری...پودر ضد قارچ....نه آفتاب نیست...درضمن من به برگا ...

وای اصلا بهش اسپری نکن دیفن اصلا دوست نداره 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروردین خریدم ..خاک تقویتی...هفته ای یکبار آبیاری...پودر ضد قارچ....نه آفتاب نیست...درضمن من به برگا ...

اسپری کردن خیلی کم باید باشه

مثلا هفته ای یه بار نهایت دوبار

آبدهی هم با آب بدون کلر باید باشه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
پود آهن دوهفته یکبار همین فقط

کود ۳ بیست بگیر بهش بده البته چون تازه هم گرفتی تا به فضای خونت عادت کنه هم طبیعیه 

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
از همینه؟؟

من خیلی وقته اسپری نمیکنم بهش چون کلا دیفن اب زیادو  دوس نداره الان حالش خوبه از وقتی جاشو عوض کردم و اسپری نمیکنم

با خاکش قاطی کنم؟؟

نه یه نوبت آبیاری حساب میشه یه قاشق چای خوری تو یه لیتر آب قاطی میکنی میدی بهش زمان آبیاریش هر ۲ هفته یکبار بهارو تابستون

خانمی شفلرا رو چه مقدار و هر چند روز اب میدی ؟؟؟ نورش باید چطور باشه 

من ۵ روز یکبار ابش میدم فعلا هرچی هوا گرمتر شه زمانش کمتر میشه مثلا ۳ روز یکبار نورش هم مستقیم نباید باشه من کلا خونم نور داره و روشنه یکیش ابلغه گذاشتم پشت پنجره یکی دیگش سبزه کنار دیواره 

از کجا بخرم؟؟فقط دیفن یاتموم گلا

از گل فروشیا یا بازار گل و گیاه به همه گلات بده که رشد کنن اگه گیاه گلدارم داری کود گل بگیر براش