سلام. مامان های عزیزی که دوقلو دارین میخوایم ببینیم تفاوت کسانی که با مصرف دارو دوقلودار شدن و کسانی که کاملا اتفاقی و یا صرفا بخاطر ژنشون دوقلو دار شدن در جنسیت دوقلوهاشون چیه. لطفا بگین که قبل از بارداری داروی کمک باروری استفاده کردین یا نه؟ و جنسیت دوقلوهای نازنینتون رو هم بفرمایین... مرسی که با حوصله جواب میدین.
ما کلا ارثی تو خانواده دوقلو سه قلو داریم و خواهرم که چهااار قلو بارداره
جنسیت نی نی های منم دختر و پسر
طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
ما کلا ارثی تو خانواده دوقلو سه قلو داریم و خواهرم که چهااار قلو بارداره جنسیت نی نی های منم ...
سخته بارداری دوقلو؟
🍃إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟🍃❤خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟❤
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع 8۴ وزن الان ۸۰😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم
طاها و تارا و تیارای عزیزم بی شک شما قشنگ ترین و بهترین نعمت خدا برای من هستید 😍🥰انقدر دوستتون دارم که قابل وصف کردن نیست امیدوارم این حس قشنگ پایدار باشه گل های زندگی من💖💝