2777
2789
عنوان

مخصوص چهل ساله ها

4407 بازدید | 23 پست

خانمهایی که چهل سالگی رو رد کردین چه احساسی داشتین آدم یه جوری میشه نمیدونه جوون حساب میشه یا میان سال  مثلا من  یه کتاب میخوندم توی کتاب از زبون نقش اول کتاب که یه دختر بیست و سه ساله بود نوشته بود  خانمی نسبتاً جا افتاده حدود سی و هفت ساله . خوندن این جمله حال منو گرفت من فردا تولد چهل سالگیمه ولی دوسش ندارم دلم میخواست دوباره برمی گشتم به روزای گذشته  هی کجایی هجده سالگی  کجایی بیست سالگیم یادش بخیر

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو
مهم اینه که کدوم سن حال دل خوشتر باشه من یکی هیچوقت نمیخوام به گذشته ام برگردم ۳۵سالمه😊

من الانم حال دلم خوبه خدا رو شکر ولی خب زیر سی  یه چیز دیگس

برای همسر مهربونم  دانی از زندگی چه می خواهم ،من تو باشم پای تا سر تو زندگی گر هزار باره بود  بار دیگر تو ،بار دیگر تو ،بار دیگر تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه که همه به سن ۴۰ میرسن اونهایی که الان به ما میگن جا افتاده چن سال دیگه کسای دیگه بهشون میگن جا افتاده

من اوایل ناراحت میشدم ولی الان برام مهم نیس چون شتریه که در خونه همه میخوابه

دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

من عمیقاً به این موضوع اعتقاد دارم که سن فقط یه عدده. این روتین زندگیه، شما وقتی ۱۵ سالته، ۲۵ ساله‌ها به نظرت دیگه رو به پیری‌ان، همینجوری مراحل ادامه داره، ولی از وقتی مادرشوهر ۷۷ ساله‌مو دیدم، فهمیدم خانوما همیشه ۲۰ و چند سالشونه، فقط ظاهرشون تغییر می‌کنه 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من عمیقاً به این موضوع اعتقاد دارم که سن فقط یه عدده. این روتین زندگیه، شما وقتی ۱۵ سالته، ۲۵ ساله‌ه ...

بله اینم یه حرفیه. ولی چی شد که از دیدن مادر شوهرت به این نتیجه رسیدی

تولدت مبارک🌹 من در آستانه 40سالگی هستم،  احساس میکنم نسبت به 20سال پیش خیلی پخته تر و عاقلتر ...

دقیقا حرف شما درسته با اینکه من ۲۶ سالمه ولی به گذشته که فکر میکنم میگم ای کاش اونموقع هم عقلم اینقدر میرسید شاید خیلی از تصمیمات زندگیمو یه جور دیگه میگرفتم

تو رو خدا ماسک بزنید 😢😢😢😢
تولدت مبارک🌹 من در آستانه 40سالگی هستم،  احساس میکنم نسبت به 20سال پیش خیلی پخته تر و عاقلتر ...

مرسی از تبریکت بله آدم که عاقل‌تر میشه برا همین دیگه اون جنگولک بازیای قدیمی نمیتونه بکنه  از این نظر منظورم هست منم اگه عقل الآنمو اون موقع داشتم که خیلی بهتر بود 

منم در استانه ۴۰ سالگی ام ...بهش که فکر میکنم دلم میگیره به اینکه چه زود عمرمون میگذره ...خیلی سعی دارم که چهرم به جوونی چند سال پیشم باشه اما باز دست طبیعت قویتره ...باید کم کم قبول کنیم که یه مادریم که دغدغه هامون متفاوتتر از چند سال پیشمونه ...خدا عمری بده بچه هامونو به سرانجام برسونیم ...

بله اینم یه حرفیه. ولی چی شد که از دیدن مادر شوهرت به این نتیجه رسیدی

همیشه همون ناز و ظرافت ۲۰ سالگی رو داره، همون توقعات، همون تمایل به زیباتر دیده شدن و... وقتی به خودم نگاه کردم، دیدم خودمم توی ۴۰ سالگی همینم، پس درونمون همیشه همون دختر ۲۰ ساله‌ست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم در استانه ۴۰ سالگی ام ...بهش که فکر میکنم دلم میگیره به اینکه چه زود عمرمون میگذره ...خیلی سعی د ...

انشاالله من الان دغدغم کنکور دخترمه بخدا شب و روز ندارم براش