2777
2789
عنوان

اگه میخواین از شر تبلیغات نی نی سایت راحت شین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 70 پست

موافقم ولی اتحاد صفر

تبلیغ برا اعضا ممنوعه ولی خودشوون...

ادم چی بگه دیگه.. من دارم خیلی کم میام

اگه اومدم بخاطر اینکه نرم تو اینستا. اومدم اینجا.. ولی حجم نت زیادی رو میبره واقعا. زوره.‌.

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه اینکه چیزی نیست نی نی یار گفت برای این حق پاک کردن تاپیک به کاربر نمیدن که برا تیم پشتیبانی خرج داره 😬😬 خو پول یدونه از این تبلیغ چرکولاتونو بدین برا اون 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
سلام یه سوال بپرسم؟؟؟ من بامیه درست کردم بعد ترد نشده بود خیلی بافتش نرم شد...گلوکز نداشتم بجاش یه ...

تخم مرغت زیاده🙄 شربتت هم رقیق

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

@چایی_دارچین  

@ننجووونم  

@ننجون  

@nillak  

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نمیان و جواب نمیدن. تاپیک آخر من رو هم ببینین. استارتر تو هم ببین. در راستای موضوع شماست. من واقعا ...

واقعااااادیگه گلابیشودراوردن😒

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
تخم مرغت زیاده🙄 

دیدم خیلی سفت شده یه نصفه اضافه کردم

البته تودستورشم گفته بود ....ممنون که جواب دادی🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
این همه میایم سایت برای هر ورود ما کلی پول میره تو جیبتون. ما کمتون هستیم که تبلیغ هم میزارین؟؟؟؟؟؟& ...

عه سلام خانوم طلا الان داشتم تاپیک زولبیا بامیه تو میخوندم میشه نکات اشپزی هم بگی فدات شم🤩🤩🤩🤩

💥 امیدوارم همه ی ان‌شاالله هایت تبدیل به الحمدلله بشود...لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.