2777
2789
عنوان

چرا از سیگار دفاع میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست

از نظر من سیگار بیشخصیتی و چندشی میاره . خیلیم زشته شماها که خانومید از سیگار دفاع میکنید 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مغزتم با اسید شستشو بده ....اونوقت میفهمی بی شخصیت کیان

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

عزیزم من خودم از سیگار و قلیونو این چیزا متنفرم اما حرف شما هم درست نیست سیگار کشیدن اصلا ربطی به بی شخصیت بودن نداره یه ادمایی رو می شناسم سیگار میکشن اما خیلی باشخصیتن

شما ها که میگید بیشخصیتی نمیاره جواب بدید . 

وقتی دست  یه ادمه خیلیییی درست حسابی  که تحصیلات و شغل و جایگاه خوبی داره و از هر لحاظ عالیه سیگار ببینید تپ کوچه خیابون واقعا نظرتون راجبش عوض نمیشع؟ 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
شما ها که میگید بیشخصیتی نمیاره جواب بدید .  وقتی دست  یه ادمه خیلیییی درست حسابی  ک ...

ن ..واقعن ن

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻

هه واقعا که .