پسرچهارسالم رو میزنم سرش داد میزنم ولی واقعا وقتایی که دیگه بریدم...اونم مارو میزنه اذیت میکنه خالش رو مامان جونش رو یه لحظه زمین نمیشینه...میشکنه داغون میکنه وسیله پرت میکنه دیگه بریدم دارم از دست میرم هم خودم هم شوهرم😔😔😔😔
خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم دخترم چهار سال و دو ماهشه و متاسفانه کپیه رفتارهای حودمون را انجام میده داد میزنه خواهرش را میزنه .
عزیزم چاره ی کار ما فقط درست کردن خودمونه منم مث شمام و میدونم اگر خودم درست شم اونم درست میشه اما میدونم که واقعا سخته
حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد... اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟ وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉