2777
2789
عنوان

خیلی عصبی وبد دهن شدم

562 بازدید | 62 پست

پسرچهارسالم رو میزنم سرش داد میزنم ولی واقعا وقتایی که دیگه بریدم...اونم مارو میزنه اذیت میکنه خالش رو مامان جونش رو یه لحظه زمین نمیشینه...میشکنه داغون میکنه وسیله پرت میکنه دیگه بریدم دارم از دست میرم هم خودم هم شوهرم😔😔😔😔

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دخترم چهار سال و دو ماهشه و متاسفانه کپیه رفتارهای حودمون را انجام میده داد میزنه خواهرش را میزنه .

عزیزم چاره ی کار ما فقط درست کردن خودمونه منم مث شمام و میدونم اگر خودم درست شم اونم درست میشه اما میدونم که واقعا سخته

حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد...                                       اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟   وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉

صبر صبر صبر 

دو سالگی تا چهار سالگی بدترین سن بچه‌هاست 

مخصوصا پسرا 

یکم صبور باش 

اذیت میکنه شما جا بذار برو 

با لحن اروم باهاش حرف بزن 

همون حرفی که تو داد میزنی میتونی محکم ولی اروم بزنی قاطع باش ولی مادر جنگ طلب نباش

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
منم دخترم چهار سال و دو ماهشه و متاسفانه کپیه رفتارهای حودمون را انجام میده داد میزنه خواهرش را میزن ...

چاره ما چیه واقعا من خودمو کنترل کنم این رفتاراش یادش میره ؟؟؟؟

صبر صبر صبر  دو سالگی تا چهار سالگی بدترین سن بچه‌هاست  مخصوصا پسرا  یکم صبور باش& ...

خیلی عصبی شدم دیگه کنترل ندارم روش

یک چیزی هست که ازارت میده واین واکنشت نسبت به اون مسیله هست. اون روپیدا کن تا ببینی راه حل چی هست؟

مثلا چی