من یه جا خوردم خیلی خوشمزه و متفاوت بود...عین خوراک درست کرده بودن و داخلش قیصی و آلو داشت...بدون آب بود انگار آبش کشیده شده بود...ولی معمولش با پیاز و زردچوبه و فلفل تف میدن و با آب میذارن کامل بپزه و بعد آبدارم سرو میشه....
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
سلام عزیزم. سیرابی وقتی قشنگ شستی داخل قابله بنداز از صبح زیرشو روشن کن تا افطار قشنگ جا افتاده بشه و پخته.حالا مواد لازمش ی مقدار خیلی کم نخود بریز و نمک و ی مقدار کم زردچوبه و فلفل سیاه.اگر خواستی چند حبه سیر هم بنداز داخلش. من این مدل درست می کنم عالی میشه مزش. اگر وقت کم داشته باشم داخل زود پز می ریزم تا خوب جا بیفته...
نخود نریز خیلی بد میشه.منم ی بار انداختم خوشم نیومد.اول یک بار بجوشه ابشو بریز بدش دوباره اب جا نن و ادویه و نمک و ی دونه پیاز درسته بزار زودمز بپزه .بدشم بخور وسلام
عزیزم من درست کردم چندبار و مهمونام خیلی خوششون اومده بود.سیرابی و با ۲تا پیاز متوسط و د حبه سیرو نمک و فلفل سیاه و ۲تا پاچه جدا تمیز کن بشور بزیز تو بابلمه اب جوش بریز روش بزار ۵یا۶ساعت با شعله کم بپزه جا بیوفته معرکه میشه
نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃
اشکال نداره همون سیرابی رو بشو تمیز مرتب.با دوتا پیاز درشت خلالی کن با دو حبه سیر و نمک و فلفل بزار با زیر کم بپزه خیلی خوب میشه
نمیدونم چرا ما تیریها ادما انقدر سخت به دلمون میشینن..اما ما به دل همه میشینیم!!!زاده ی اولین ماه گرمترین فصل سال که باشی خاص و اس بودن همیشه تو وجودته😎♥️ 🙃( کاربر قدیمی ام.نبودم تازه اومدم)🙃🙃