2777
2789
عنوان

چه خبرتونهههههه؟

145 بازدید | 17 پست

باورم نمیشه همه ت ی این سایت زیر ۲۲ ۲۳ سال هستن و چند ساله ازدواج کردن و بچه هم دارن .بعضیا هم همه اش میگن چه دعایی بخونیم‌و چیکار کنیم خواستگار بیاد شوهر کنیم بعد میگی چند سالته میگه ۲۳ سال بابا یکذره عقل خوب چیزیه چرا فکر میکنید ۲۵ سالتون بشه ترشیده شدین؟ از زندگی لذت ببرید من خودم ۹ سال هست ازدواج کردم اما واقعا دیگه زمان این حرفا نیست که توی ۲۳ سالگی افسرده بشی چرا نگرفتت کسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انگار کسی حس و حال درس و اشتغال نداره ترجیح میدن یکی مسولیتشونو بر عهده بگیره

آخه ازدواج که بزرگترین مسئولیت هستش الان دخترها خیلی آزادن میتونن با کسی که دوستش دارن خیلی راحت دوست باشن برن بیان بشناسنش اصلا به جز اونم میتونن سفر برن لذت زندگی رو ببرن یکم بزرگ بشن عاقل بشن بعد ازدواج کنن

باورت بشه،من ۲۲سالمه دوتا پسر هم دارم🤗🤗🤗🤗

ببین ازدواج زود ممکنه واسه یکی پیش بیاد عاشق بشه یا موقعیت خوب پیش بیاد اما مسخره هست که یکی ۲۲ سالشع میگه وای من چطوری شوهر کنم و کسی منو نگرفته تا حالا

من وقتی میگم دخترمو قبل 25 سالگی شوهر نمیدم همه مسخرم میکنن میگن چه خبره مگه میخوای ترشی بندازی خودم 17 ازدواج کردم میگم کاش دیرتر ازدواج میکردم

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
آخه ازدواج که بزرگترین مسئولیت هستش الان دخترها خیلی آزادن میتونن با کسی که دوستش دارن خیلی راحت دوس ...

مسولیت داره اما راه فرار هم داره طلاق راحت شده. تو همین نی نی سایت ببین چقد زیر ۲۵ سال میان واسه طلاق و ازدواج مجدد با کیس بهتر تاپیک میزنن 

خواهر دوستم متولد 75هست و چهار فرزند داره،واقعا درکش نمیکنم چجوریه زندگیش

یا خدا .امیدوارم خوشبخت باشن اما من خودم الان اگه مجرد بودم شاید اصلا ازدواج نمیکردم اصلا

ببین ازدواج زود ممکنه واسه یکی پیش بیاد عاشق بشه یا موقعیت خوب پیش بیاد اما مسخره هست که یکی ۲۲ سالش ...

دقیقا درسته 

موافقم با حرفت⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
مسولیت داره اما راه فرار هم داره طلاق راحت شده. تو همین نی نی سایت ببین چقد زیر ۲۵ سال میان واسه طلا ...

اه اه چه زندگی آخه هنوز سی سالت نشده ازدواج و بچه و طلاق و ازدواج مجدد البته فرهنگ شهرای مختِف و خانواده هم فرق داره بعضی شهرستانها دختر ۲۳ ساله میگن ترشید اما خود دخترا هم باید عاقل باشن و تغییر بدن این فرهنگ ها رو

[QUOTE=134187082]یا خدا .امیدوارم خوشبخت باشن اما من خودم الان اگه مجرد بودم شاید اصلا ازدواج نمیکردم

زندگی خوبی دارند،ولی در کل چه پسر چه دختر از یه سنی به بعد که زیادی فهمیده میشن،زیر بار ازدواج نمیرند ومنصرف میشن