2777
2789
عنوان

پویش صاحبخانه ی بد

1193 بازدید | 27 پست

سلام

یه زمانی پویش صاحبخانه خوب گذاشته بودن که اونقدر کمیاب شده که دیگه کسی دنبالش نمی گرده ولی من فکر می کنم باید هشتگ صاحبخانه ی بد و بنگاه بد هم راه بیفته اینجور  افراد باید توی فضای مجازی مطرح بشن تا مستاجرای دیگه گیرشون نیفتن

وقتی بنگاه همیشه به خاطر منافع خودش طرفدار مالکه ما مستاجرا هم باید طرفدار همدیگه باشیم...

توی این دوره ی کرونایی عده ای کرونای منفعت طلبی رو به رگ جامعه تزریق می کنن بعضی مالکا کرایه هاشون می بخشن و بعضی دیگه مثل مالک ما یک ماه قبل بهمون پیام دادن که باید دنبال خونه باشیم توی این اوضاع مجبور شدیم دنبال خونه بگردیم توی شرایطی که بنگاهها باز نبودن از توی دیوار بالاخره موردی پیدا کردیم به نظر می رسه صاحبخونه ش خوب باشه ولی هول هولی پیدا کردن خونه باعث شد مجبور بشیم یه سری موارد رو در مورد خونه پیدا کردن نادیده بگیریم و خودتون می دونین دنبال خونه گشتن با شرایط کرونا رفتن توی خونه های دیگران و.. ضدعفونی کردن تموم کارتونا و وسایل بعدِ اثاث کشی و دایم شستشوی دست و لباس و ... چه مصیبتیه...

اگه بخوام از اذیتای صاحبخونه مون بگم رشته ایه که حوصله ی کوتاهی زمانتون رو سر می بره ولی میخوام اسمشو بگم و آدرس خونه رو 

نگم براتون که بنگاه هم طرف اونو گرفت  در حالیکه بهمون قول داده بود موقع پایان قرارداد باهاش صحبت می کنه و حتی اسم ایشونو میذاره توی لیست سیاه و فایل خونه شو توی فایلای بنگاهش نمی ذاره به هرحال نتونستیم به حقمون برسیم

هفت حوض-خیابان برادران صادقی(مهرگان)-بین براتی و قاسم زاده -پلاک 68 طبقه دوم

نام مالک فاطمه عابدینی

آژانس املاک دانش -نارمک پایین تر از هفت حوض نبش خیابان آقایی

اگه کارتون به هر دلیلی به این بنگاه افتاد بدونین که رئیسش آدم دوروییه یه حرفی رو می زنه یه قولایی رو می ده ولی چشمش که به مالک می افته می زنه زیر همه حرفاش 

آدم صادقی نیست و مثل خیلی از بنگاههای دیگه منفعت طلبه این جور افراد کاش از اولش اعتراف کنن به اینکه فکر منافع خودشونن نه اینکه با دروغای رنگارنگشون بخوان خودشون رو خوب جلوه بدن

پویش صاحبخانه# -بد بنگاه-بد# صاحبخانه بد بنگاه بد

صابخونه بد فقط صابخونه من با اینکه دکتره و نزدیک 5 6 تا خونه داره بعد 8 سال که مستاجرشیم هر سال طبق قانون اضافه میکنه که هیچ این دو ماهم تو این وضعیت بیپولی به جای اینکه تخفیف بده چکشو ساعت 7 صبح برد بانک//

دخترم تمام زندگی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صابخونه بد فقط صابخونه من با اینکه دکتره و نزدیک 5 6 تا خونه داره بعد 8 سال که مستاجرشیم هر سال طبق ...

خوبه که طبق قانون اضافه می‌کنه. می‌تونستین به جای تخفیف ازش تعویق در پرداخت درخواست کنید. ما هم چک این ماه مستاجرمون رو نقد نکردیم. وقتی بهش خبر دادیم خیلی هم خوشحال شد.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
صابخونه بد فقط صابخونه من با اینکه دکتره و نزدیک 5 6 تا خونه داره بعد 8 سال که مستاجرشیم هر سال طبق ...

آره می فهمم چی میگید صاحبخونه ی ما که حتی نذاشت یه سال بشینیم چون می خواست قیمت ها رو دوبرابر کنه تازه توی بانک کار می کنه و مجرد هم هست حق یکی از اعضای خانواده ش رو هم خورده بود که نامه ی دادگاه اومده بود و زده بودن به دیوار...

تازه ادعای دین و ایمانش هم میشد مکه رفته بود ولی امان از اسکروچ بودن و خساستش...

اونقدر دلم پره که حتی نمی تونم بگم...

شاید این جور صاحبخونه ها باعث بشن با هر بدبختیی که هست یه جایی خونه بخریم برای خودمون...

خوبه که طبق قانون اضافه می‌کنه. می‌تونستین به جای تخفیف ازش تعویق در پرداخت درخواست کنید. ما هم چک ا ...

چه خوب که هنوز افرادی مثل شما پیدا میشن خدا به تندرستی و مالتون برکت بده که به فکر مستاجر هستید

منم گیر ی صاحب خونه بد افتادم الانم دادگاهی داریم میشیم😭😭😭😭نمیدونم چیکار کنم دیگه 

امیدوارم مشکلتون حل بشه ... مردمانِ بدی شدیم به هم رحم نمی کنیم که خدا هم بهمون رحم نمی کنه خدا کمکتون کنه ...  

چه خوب که هنوز افرادی مثل شما پیدا میشن خدا به تندرستی و مالتون برکت بده که به فکر مستاجر هستید

لطف دارید. به امید خدا سختی‌ها هم برای شما آسون بشه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

از ماشین پیاده شدم برم دهن بنگاهیرو سرویس کنم با این صابخونه خوووووب معرفی کردنش،شوهرم جلومو گرفت

۵سال پیش بنگاهی انقدرازین مرد تعریف کرد ک مستاجرش شدیم....خدالعنت کنه بنگاهی رو....تواوج قرض بودیم صابخونه ۱۰روز مونده ب موعد اجاره پیام میداد بهمون

خونه اولم بود چه روزهای سخت اما شیرینی بود

خوبه که طبق قانون اضافه می‌کنه. می‌تونستین به جای تخفیف ازش تعویق در پرداخت درخواست کنید. ما هم چک ا ...

خدا شمارو همیشه سلامت و شاد نگهداره...شما خیلی محبت میکنی درحق مستاجرت....

مثل صاحبخونه الان مایی شما

مایه خونه سه خوابه ۱۶۰ متری تو بهترین جای شهرمون دادیم اجاره ۳۰ تومن ماهی ۱۰۰همه میگفتن خیلی مفت دادی یه سوییت ۳۰ متری روهم انقدر نمیدن ولی خودمون واقعا دلمون نمیومد زیاد بگیریم.بعد کلی که بهمون حرف زدن سال بعد شوهرم خواست ۱۰ تومن پول پیش رو بالاتر ببره ولی بازم دلمون نیومد بچشون مریض بود،کنسل کردیم.این سال آخری خود مستاجر ۲۰ تومن به رهن اضافه کرد گفت سرمایم یه کم بره بالا برای بعدا.کاری هم باهاش نداریم تاهرموقع دوست داشت بمونه.

واقعا درک نمیکنه بعضی صاحب خونه هارو که انقدر بی وجدانن...!!!

دقیقا مثل ما ...اونم دکتره و شهر دیگه س‌..هر سال کرایه و پیشو میبره بالا ....بنگاه دار ها هم اکثرا اولا به فکر فک و فامیل های خودشونن بعد بقیه

در دنیای من یک تو کافی ست...تا بهشت را همین حوالی خودم شانه به شانه ی دوست داشتن تو تجربه کنم ....😍😍😘😘😘