2410
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

 مرغ و هرجای مرغ باشه فرق نداره چه با استخوان چه بدونه استخوان کبابی ریز میکنیم توی ماست و کمی زعفران و نمک و فلفل و پیاز حلقه شده ریز میریزیم بعد ربانار من مایه ریختم ملس ورب گوجه سبز میزنیم ویه شب تا صبح میزاریم مواد بخورد هم بره راستی ابلیمو هم بزن  بعد من کمی تفتش دادم بعد اب ریختم و بخار پزش کردم اخرشم باروغن خودش تفت خود موادش باید غلیظ باشه نه شل درضمن اگه گردوی سابیده شده  داری یکم بزن فقط یکم

2456
خب؟.

چی خوب همین دیگه 

شب ک این مواد رو گذاشتی صبحش واسه نهار مثلا دقیقا همینو با همین وضعیتش بریز تو قابلمه ی مقدار آب بریز بذار روی گاز بذار جا بیفته 

زودم می پزه یکی دوساعته آبش ک کشیده شد امادست 

خیلی ابدار نیست مثل خورشت خشک خشکم نیس  معمولیه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687