یه آقایی که نداشته بخوره وزنش با همه چی ساخت والان تو شغلش پیشرفت کرده ووضعش خیلی خیلی خوب شده وخانومش ا زیبایی کم نداره، الان 6ساله دنبال زن ودختر صیغه ای وکصافط کاری تازه یادش افتاده که اشتباه کرده واومده عذر خواهی ومثلا سر زندگی، باید باورش کرد، البته یسری املاکش به اسم خانومه، شاید میخواد اونا رو بگیره ولش کنه. این خانوم چکار کنه دوتا بچه بزرگ هم داره خونه دار و44ساله، جدا شه یا ببخشه
باید ببخشه ولی هیچیو بنام شوهره نزنه که هیییچ،تازه بقیه چیزاشم به ازای بخشیدنش صاحب بشه 😐
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
اگر اون آقا اسم اون املاکو اورد حالا چه چهار روز بعد چه چهار ماه بعد خانوم باید بفهمه که مهربونیش و عذرخواهیش برای پس گرفتن اون املاکه و از کجا مطمعن شه؟کافیه بگه نه تا روی واقعیشو ببینه
من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(:
عزیزم آخه باید خودت ببینی شوهرت چطور آدمیه. منم یکیو میشناختم که اینطور شد آقاهه و خانومه بیسروصدا مچاش رو گرفت و بیسروصدا هم بخشید، الآن آقاهه دور خانومه میگرده واقعا.
یعنی میگم اینطوری سرش به سنگ خورده بود. امیدوارم اینم همینطوری باشه.
همش زنگ میزنه ازم مشاوره میگیره واقعا موندم چی بگم بهش نه میتونم بگم جدا شو نه بگم ببخش وبمون میترسم ...
ای وای من فکر کردم سوال خودت بود. اگه اینطوریه که به نظر من اصلا خودتو درگیر نکن، هرجوابی بدی تهاش یه روز اگه یه دعوای ریز هم بشه یهو ممکنه پای تو بیاد وسط. این مشاورهها رو فقط باید مشاور تخصصی بده که بعدش مسئولیتی گردنش نباشه.