2410
2561
عنوان

سرگذشت پریسا و آرش🌙

16144 بازدید | 276 پست

راوی قصه متولد ۷۰ هستن،همسرشون متولد ۶۹

داستان پریسا و آرش داستان خیلی از دختر پسرای هم دوره ماست..😍

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2564

لایک

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
2456
2568

همین اولش بگم بخدا بعضیا بیشعور بازی در بیارن گزارش بزنن بترکه خودم میام پیداتون میکنم عقده ایها   اه بخاطر شما ادم نمیتونه به یه داستان دل خوش کنه   تو مجازی  اگه باور ندارید بزارید اونایی که باور دارن بخونن اگرم عجله دارید برید بعد بیایید بخونید😕😠😠😠😠😠😠

🌹من تو سن کم ازدواج کردم  الان میگم اگر به عقب بر میگشتم این کارو تکرار نمیکردم  از انتخابم ناراضی نیستم اگر صد بار دیگم برگردم عقب انتخابم همسرمه ولی کاش کمی دیرتر ازدواج میکردم حداقل تو سن بیست ولی ادمیم که خواستم هر چیزی روخودم  تجربه کنم بخاطر همین تجربهای زیادی کسب کردم و اگر اینجا نظری میدم از تجربیات خودمه  سه تا بچه دارمو 14ساله ازدواج کردم  خیلی دوست دارم برای دیگران ارزوهای خوب بکنم و تا جایی که از دستم بر میاد کمک کنم این اخلاقم بعضی وقتا به ضررم شده ضربه خوردم ولی چیزیه که تو وجودمه نمیتونم ازش دست بکشم    از خدا میخوام خودش نگهدارمون باشه    احساس میکنم خدا خیلی هوای مارو تو زندگی داره  ولی ما دقیق نگاه نمیکنیم  برا بچهاتون همیشه دعای عاقبت بخیری بکنید.        میشه واسه خوشبختیمو سلامتیه بچهام یه صلوات بفرستیدد😍😍😍😍الحمدوالله رب العالمین...خدایا شکرت واسه همچی داده و نداده ات را شکر. خدا رو خیلی واضح تو زندگیم میبینم.   من عاشق طبیعتم خیلی زیاد خدایا شکرت بخاطر  این طبیعت زیبات که  صلاح همرو توش جا دادی 😍😍