همین اولش بگم بخدا بعضیا بیشعور بازی در بیارن گزارش بزنن بترکه خودم میام پیداتون میکنم عقده ایها اه بخاطر شما ادم نمیتونه به یه داستان دل خوش کنه تو مجازی اگه باور ندارید بزارید اونایی که باور دارن بخونن اگرم عجله دارید برید بعد بیایید بخونید😕😠😠😠😠😠😠
🌹من تو سن کم ازدواج کردم الان میگم اگر به عقب بر میگشتم این کارو تکرار نمیکردم از انتخابم ناراضی نیستم اگر صد بار دیگم برگردم عقب انتخابم همسرمه ولی کاش کمی دیرتر ازدواج میکردم حداقل تو سن بیست ولی ادمیم که خواستم هر چیزی روخودم تجربه کنم بخاطر همین تجربهای زیادی کسب کردم و اگر اینجا نظری میدم از تجربیات خودمه سه تا بچه دارمو 14ساله ازدواج کردم خیلی دوست دارم برای دیگران ارزوهای خوب بکنم و تا جایی که از دستم بر میاد کمک کنم این اخلاقم بعضی وقتا به ضررم شده ضربه خوردم ولی چیزیه که تو وجودمه نمیتونم ازش دست بکشم از خدا میخوام خودش نگهدارمون باشه احساس میکنم خدا خیلی هوای مارو تو زندگی داره ولی ما دقیق نگاه نمیکنیم برا بچهاتون همیشه دعای عاقبت بخیری بکنید. میشه واسه خوشبختیمو سلامتیه بچهام یه صلوات بفرستیدد😍😍😍😍الحمدوالله رب العالمین...خدایا شکرت واسه همچی داده و نداده ات را شکر. خدا رو خیلی واضح تو زندگیم میبینم. من عاشق طبیعتم خیلی زیاد خدایا شکرت بخاطر این طبیعت زیبات که صلاح همرو توش جا دادی 😍😍