2777
2789
عنوان

كيك پز ها

1130 بازدید | 34 پست

نميدونم چرا كيكام بوي تخم مرغ ميدن

سه تا تخم مرغ ميزنم و وانيلم ميزنم

مشكل كجاست؟🧐

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از وانیل مایع استفاده کن عزیزم و در ضمن هم بزن 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

تخم مرغها و شکر باید پنج دقیقه با دور تند همزن زده بشه تا کرم رنگ و غلیظ و کشدار بشه بعد وانیل اضافه بشه و مخلوط کنی ،دگ اصن بوی تخم مرغ نمیده میتونی پوست لیموترش یا پرتقال هم قسمت نارنجیشو رنده کنی عطر خوبی میگیره کیک

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

وانيلم شكريه 

همه‌ی آنهایی که مرا می‌شناسند مي ‌دانند چه آدم حسودی هستم و همه‌ی آنهایی که تو را می‌شناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را می‌شناسند ! (نزار قبانی)
طرز پخت کیکت چیه؟ من چهارتا میزنم اصلا بو نمیده

سه تا تخم مرغ با شكر و وانيل شكري نصف قاشق ٥ دقيقه با همزن برقي بعدم دو ليوان آرد و يه نصف قاشق بكينگ پودر