2777
2789

تروخدا بگید چیکارکنم

ی ردیف از دندونام که سالمه ولی چیزای سرد میخورم درد میکنه میزنه تو سرم سرمم درد گرفته الان

دندونپزشکیا که نیستن اگرم باشن بخاطر بارداریم کاری نمیکنن

چیکارکنم بنظرتون خیلی بده دردش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دندونم درد میگرفت قرص نوافن میخوردم کاملا اوکی میشدم حالا شما چون بارداری دیگه شاید خوب نباشه براتون

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

سلام اول اگر سماق داری ی قاشق مرباخوری بریز تودهنت آبش رو قورت نده بزار ۵ دقیقه بمونه بعد یکم زرد چوبه بزن همونجا که درد میکنه یا لپت همون قسمت که درد میکنه رو ی کم خیس کم کن ونمک کف دستت بزن به لپت که دردشو بگیره بعد قرصهاتو سر وقت میخوری اینکارو بکن خوب میشی میخک هم خوبه داری بکوب بزار ولی همون اولی ها بهتره مخصوصا نمک رو لپت خیس کن بزن بزا ده دقه باشه بعد دردشو میگیره بشور وقتی ساکت شد 

نمیدونم...ولی اگر سوراخه یا خرابه یه تکه نشاسته یا یه ذره خمیردندون بذار روش آب شه

خیییییلی درد میگیره ولی عفونت رو میکشه...یکم دهان کف میکنه و بعد با آب ولرم بشور آروم میکنه

حوله هم گرم کنی و بذاری رو صورتت خییییلی تاثیر داره

پسرم تو جووووون منی🥰

اگه استرس داری دندون درد عصبی می گیری.خواهرمم دندونش درد می کرد دکتر گفت دندونت سالمه درد عصبی داری مثلا ناراحتی استرس فشار عصبی باعث درد شده.

میتونی دونه میخک بجویی برای تسکین درد دندان خوبه .اب نمک هم خوبه.غذا یا اب ولرم بخور.خمیر دندان ضد حساسیت هم خوبه

چيز سرد و زياد گرم نخور اب نمك قرقره كن مسواك زياد بزن نتونستى تو دهنت سشوار بگير باور كن دردشو ك ...

سشوار من امتحان کردم یکم آروم میکنه ولی یه درد شدید پشتش میاد

به هیچ عنوان نذار باد چه سرد چه گرم مستقیم به دندونات بخوره

پسرم تو جووووون منی🥰

شايد،منم بعضى موقع ها اين اتفاق ميوفته برام و باردارم و تو شرايط تو،همش دعا ميكنم شروع نشه كه نميشه ...

اره دقیقا منم باید صبر کنم بعدا برم گاهی فکر میکنم کلسیمم اومده پایین درد میکنه چون قرص کلسیمم نمیخورم

منم دندونم رفتم پر کردم ولی هنوز درد میکنه نگرانم عفونت نریزه تو خونم حالا شما اواخرشی من اوایلش خدا رحم کنه

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!