2777
2789

با خلوص نیت نیست 😆

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای اینکه نفرین و هر انرژی منفی به خود آدم بر میگرده. خدا خودش میدونه کجا جوابشو بده نیازی نیست.

۴۰ ساله داریم میگیم مرگ بر امریکا. چیزیش شد؟ هرچی بلای طبیعی و انسانیه داره سر خودمون میاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نیاز نیست ادم انقد دل چرکین شه که فقط منتظر این باشه طرفش به خاکه فنا بره بجاش حداقل توي دلت ببخش و بسپار به خدا طبیعت خودش کارشو میکنه

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

چون کسی که خیلی زیاد  نفرین کنه ،برعکس عمل میکنه و دامن خودشو میگیره.

ی بار نفرین کنید و رهاسازی کنید .اون نفرین اول کار خودشو در زمان درست انجام میده .

پس ول کن...

مث من...من ی بار میگم خدایا نمیبخشمشون و ازین حرفا بعدش دیگه ولشون میکنم .

مداااام نفرین نمیکنن 

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

یه از خدا بیخبری چند بار منو شب 19قدر پارسال نفرین کرد

واقعا دلم شکست و گریم گرفت شب قدر 21 رمصان درست دو شب بعد اعلامیش رو دیدم 

من نفرینش نکردم 

هیچ وقتم حلالش نکردم چون خیلی تو زندگیم اذیتم کرده 

از قدیم گفتن نفرین دوسر داره

یکی ازآشناهمون تازه زایمان کرده بود،بعداززایمانش بدون دلیل شوهرش درخواست طلاق داد،دختره طلاق نمیخاست،شوهرشووزندگیشودوست داشت،پنج ماه موند خونه ش گفت شایددرست بشه،خانواده ی شوهرش وشوهرش شدید اذیتش کردن،پنج ماه بهش غذاندادن بخوره،مدام فحشش میدادن،مخصوصا خواهرشوهراش،حتی توی دادگاه قاضی بادیدن حال دختره گریه کرده،بهشون گفته آهش بلاخره شمارومیگیره،منم منتظرم ببینم بلاخره کی آهش شوهرشو خانواده ی شوهرشومیگیره